Gestul lui Sorin Puscasu fata de Albert Oprea inainte sa paraseasca Survivor Romania 2021. Ce i-a spus fostului sau rival?

,
Sorin Puscasu si-a luat la revedere de la Albert Oprea
Albert Oprea si Sorin Puscasu si-au dat mana la plecarea Razboinicului

Sorin Puscasu a fost eliminat de la Survivor Romania 2021 din motive medicale, insa discursul sau dupa anuntul eliminarii a fost unul plin de subinteles.


In articol:

Sorin a renuntat la competitia Survivor Romania 2021 dupa cinci luni in care a luptat atat pe plan psihici cat si pe cel sportiv, insa accidentarile l-au determinat pe Razboinic sa renunte la competitie asa cum multi alti competitori de temut au fost nevoiti sa faca.

Inainte de a iesi pe portile reality-showului, Sorin Puscasu a tinut sa spuna cateva cuvinte emotionante la adresa fostilor sai coechipieri si mai mult, a avut un gest de camaraderie fata de Albert Oprea, cel cu care a avut cele mai multe conflicte in timpul competitiei.

Sorin Puscasu, gest uluitor fata de Albert Oprea

Citeste si: Sorin Puscasu, momentul adevarului despre confictele cu Albert Oprea de la Survivor Romania: "Am fost acuzat ca nu las oamenii sa se integreze in echipa..."

Aș fi în stare să-mi risc piciorul pentru echipa asta, pentru cei care au avut și au încredere în mine, meritau să mă vadă în continuare pe traseu, cu riscul de a rămâne cu piciorul acolo.  Mă gândesc la cei apropiați, cu toții mi-au fi spus să vin acasă. Așa cum am zis din prima zi când m-ai întrebat care e scopul meu aici și am spus că mă interesează experiența.  Am luat foamea într-un mod pozitiv.

Totul pentru mine a fost pozitiv. Niciodată umorul nu a dispărut. Sunt un luptător, nu-mi place să renunț.”

Sorin Puscasu despre gestul fata de Albert Oprea
Gestul lui Sorin Puscasu fata de Albert Oprea

Cat despre Albert, Sorin a simtit sa dea mana cu el la plecare si sa ii spuna doar atat: "Fii tu, Albert!" moment in care Razboinicul a replicat ca: "Frate, apreciez!"

Motivul eliminarii lui Sorin Puscasu de la Survivor Romania

Citeste si: Sorin Puscasu, primele reactii dupa eliminarea de la Survivor Romania! Adevaratul motiv pentru care a plans in Consiliul de Urgenta

Citeste si: Sorin Puscasu, primele reactii dupa eliminarea de la Survivor Romania! Adevaratul motiv pentru care a plans in Consiliul de Urgenta

Ulterior, Sorin a declarat ca asa a simtit sa faca si nu condamna gestul altor fosti competitori cum ar fi Starlin care nu a vrut sub nicio forma sa isi ia ramas bun de la Albert sau de la Maria Chitu.

" Pot spune că m-am despărțit într-un mod frumos de Albert. Știu că au fost persoane care atunci când au plecat n-au salutat anumiți oameni cu care nu se înțelegeau.  N-am simțit să fac asta. Nu îi condamn nici pe ceilalți, așa au simțit. Când simți ceva, fă-o. Nu trebuie să te intereseze stânga, dreapta. Am simțit să bat mâna cu el.  Mi-am dorit ca el să fie intregrat în echipă.”  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sorin Puscasu, momentul adevarului despre confictele cu Albert Oprea de la Survivor Romania: "Am fost acuzat ca nu las oamenii sa se integreze in echipa..."

Primele semnale de dragoste în noul USL? Două persoane apropiate de PSD, numite de Cîțu în funcții de conducere

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Sorin Puscasu, primele reactii dupa eliminarea de la Survivor Romania! Adevaratul motiv pentru care a plans in Consiliul de Urgenta

Emoții uriașe în consiliul de eliminare! Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Cinci concurenți s-au aflat în pericol de eliminare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies