Tatăl lui Bogdan, un fost afacerist de succes, are probleme mari cu banii, apoi se infectează cu Covid 19 și moare! Ce se întâmplă după moartea lui este cutremurător

,
Bogdan și tatăl lui
Bogdan și tatăl lui[Sursa foto: captura video Kanal D]

Tatăl lui Bogdan a fost un afacerist de succes în trecut, însă acum este strâmtorat. Astăzi, la "În căutarea adevărului", vedeți o poveste tulburătoare.


In articol:

Tatăl lui Bogdan a produs mulți bani în trecut, însă afacerile lui nu mai merg, iar acum creditorii sunt pe urmele lui.

"Bogdane, ce faci, tată?", îl întreabă afaceristul pe fiul său. "Număr florile", spune acesta. Spre deosebire de tatăl lui, tânărul nu e prea decis ce vrea să facă cu viața lui și cam taie frunză la câini.

"Uite, sunt supărat, sunt strâmtorat, creditorii îmi bat la ușă...", spune tatăl lui Bogdan.

Nenorocirea se abate asupra familiei lor atunci când capul familiei se infectează cu Covid 19. Fiica lui vrea să plece din casă. "Nu vreau să stau aici, nu vreau să mă infectez!", spune ea.

În cele din urmă, bărbatul, infectat cu Covid 19, moare. Apar problemele în familia lor. 

Înmormântarea tatălui lui Bogdan
Înmormântarea tatălui lui Bogdan[Sursa foto: captura video Kanal D]

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de miercuri, 7 iulie- VIDEO Claudiu nu știe cine e tatăl lui!

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Discuțiile încep odată cu înmormântarea. Copiii vor o ceremonie cât mai săracă, având în vedere că nu stau deloc cu banii. Mama lor nu este de acord.

"Deci asta ați vrut voi pentru tatăl vostru, să-l înmormântați ca pe ultimul sărac", spune femeia.

Discuțiile continuă odată cu moștenirea în urma bărbatului. În ciuda problemelor financiare ale acestuia cei trei, mama lor și cei doi copii, trebuie să vadă cum împart ce a mai rămas din averea fostului om de afaceri.

Ies multe lucruri la iveală, odată cu confruntarea la care participă și Ernest Takacs, prezentatorul emisiunii "În căutarea adevărului" de la Kanal D! S-au ascuns lucruri și vom afla și ce prevede testamentul lăsat de bărbat.

Confruntarea cu Ernest
Confruntarea cu Ernest[Sursa foto: captura video Kanal D]

Cum se va încheia totul aflați urmărind întreaga poveste în ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului", difuzată de la ora 13:00 la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită atât LIVE, la TV, cât și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Citește și


Emisiunea, ce face parte din programul TV al postului Kanal D, ce poate fi consultat aici, este difuzată de luni până vineri între orele 13:00 și 15:00.

Ernest Takacs, prezentatorul ei, o vedetă TV foarte cunoscută la noi în țară, a prezentat în trecut o altă emisiune asemănătoare ca format, "Ochii din umbră", și ea foarte urmărită de către telespectatori.

Citeste si: Ioana rămâne însărcinată cu un bărbat în vârstă și însurat! Când îi dă vestea acesta are o reacție revoltătoare! Ce îi spune și cum se încheie totul

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ioana rămâne însărcinată cu un bărbat în vârstă și însurat! Când îi dă vestea acesta are o reacție revoltătoare! Ce îi spune și cum se încheie totul

Număr record de cazuri și decese asociate Covid-19 în Coreea de Sud: Alte trei infectări cu Omicron au fost raportate în ultimele 24 de ore

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 7 iulie - VIDEO Claudiu nu știe cine e tatăl lui!

Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 6 iulie - VIDEO Ștefan, prins între fosta și actuala!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies