Tahir si Vedat “negociaza” libertatea lui Nefes! Afla ce planuieste diabolicul Vedat impotriva fostei sale sotii, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Nefes, care este acuzata de tentativa de omor asupra lui Vedat, este incarcerata.

Vedat ataca pe toate fronturile. Mai intai acuza familia Kaleli de afaceri ilegale, pentru ca apoi sa se napusteasca asupra cuplului Tahir-Nefes.Cei doi soti trebuie sa depaseasca un alt mare obstacol. Nefes, care este acuzata de tentativa de omor asupra lui Vedat, este incarcerata.

Tahir nu mai suporta situatia tensionata si merge sa il infrunte pe Vedat. Cei doi barbati “negociaza” libertatea lui Nefes.Tahir va fi pus in fata unei situatii fara iesire, iar alegerea pe care trebuie sa o faca este una extrem de grea. De partea cealalta, Nefes va fi nevoita sa aleaga intre cele mai iubite persoane din viata ei, Yigit si Tahir.

Citeste si: Traian Băsescu a dezvăluit totul despre colaborarea cu Securitatea. E bomba serii - capital.ro

Citeste si: Öykü Gürman, “Asiye”, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, o artista completa

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", traieste cea mai frumoasa poveste de iubire in viata reala! Iata cine este barbatul care i-a furat inima frumoasei actrite!


Fikret continua sa il “stapaneasca” pe Vedat din umbra. Mai mult, acesta zadarniceste planurile lui Vedat, cu ajutorul unei persoane influente.

Tahir, care face totul pentru ca Nefes sa fie fericita, este dispus sa-i “ofere” un atu lui Vedat insa, celui din urma nici prin cap nu-i trece ca va deveni din invingator … invins.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies