Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" s-a logodit cu aleasa inimii sale! Iata cat de frumosi sunt impreuna si cat de mult se iubesc!

Berkay Hardal s-a logodit cu iubita lui, Dilan Telkök.

Berkay Hardal şi Dilan Telkök s-au cunoscut într-un cerc de prieteni la „Köyceğiz". Și-au dat seama că se pot distra și sunt compatibili. Apoi au simțit că se iubesc si in cele din urma au hotarat ca e momentul sa isi uneasca destinele pentru totdeauna. Seara trecuta, cei doi indragostiti s-au logodit. El spune ca ii va fi alături pana la ultima rasuflare.


Berkay Hardal şi Dilan Telkök nu au renuntat la traditie si au urmat intocmai toate obiceiurile care se impun in cadrul unei logodne. Nu a lipsit cafeaua sarata pentru viitorul mire, când merge la familia ei să ceară viitoarea mireasă. Este o traditie veche și se respectă și în zilele noastre.
Dacă nu bea deloc, gestul este interpretat ca fiind un refuz de a fi gata să facă orice pentru ea de-a lungul căsniciei lor. Dacă bea o înghițitură-două, ar fi o dovadă de dragoste și că va face totul pentru soția sa.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", traieste cea mai frumoasa poveste de iubire in viata reala! Iata cine este barbatul care i-a furat inima frumoasei actrite!

Citeste si: Actorii din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinsi la spatele camerelor se filmat! Iata ce relatii frumoase de prietenie s-au legat dincolo de rivalitatile de pe platourile de filmare, conform scenariului!

Berkay Hardal s-a născut la 18 noiembrie 1996 la İstanbul. A vrut să devină fotbalist, dar s-a accidentat. A studiat Econometrie, insa in cele din urma a devenit actor.
A jucat până acum în serialele: "Mireasa din Istanbul" (Murat), "Meleklerin Aşkı", "Kardeș Çocukları".

Dilan Telkök s-a născut la 16 septembrie 1995 în Turcia și a locuit o vreme, cu părinții săi, în Olanda și Belgia. A absolvit Facultatea de Limbă și Literatură Germană. A jucat până acum în serialele: "Meryem", "Muhtesem Yüzyıl Kösem", "Nerdesin Birader", "Evlat Kokusu", "Halka". (sursa: viatacuaromadecafea.com)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate