Suzan, din nou în brațele lui Akif Atakul? Resul va avea parte de o mare surpriză. Vezi online live episodul 48 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

Author: Bianca Hriscu

Suzan, prinsă la mijloc între Resul și Akif 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 48 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 2 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

În episodul 48 al serialului „Totul pentru familia mea”, fanii

producției turcești vor avea parte de noi surprize. Akif Atakul va lua o decizie radicală cu privire la mariajul cu Nebahat, în timp ce Resul va încerca să se apropie din nou de Suzan.

Ce se va întâmpla în episodul 48 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Akif Atakul și Nebahat nu se mai înțeleg de multă vreme, însă au păstrat aparențele și au continuat să formeze un cuplu.

Acum, bărbatul este mai hotărât ca niciodată să rupă această legătură, motiv pentru care își va face bagajele, totul sub privirile nedumerite ale soției lui. Știind că există șanse mari ca Akif să se întoarcă în brațele lui Suzan, Nebahat încearcă să îl convingă pe Resul să o caute pe Suzan și să încerce să se împace cu ea. Bărbatul a renunțat la ideea de a mai avea o relație cu Suzan după ce a aflat
că aceasta și Akif au avut o aventură în trecut.

Resul va reuși să treacă peste ceea ce s-a întâmplat în trecut și ascultând sfatul lui Nebahat, acesta va decide să o caute pe Suzan, însă va avea parte de o surpriză neplăcută. La scurt timp își va face apariția și Akif Atakul, acesta dezvăluind că urmează să iasă la masă alături de Suzan.

„Noi trebuie să mergem la

masă”, va spune Akif Atakul.

Între timp, Omer este din nou pe cale să facă lucruri la limita legii, implicându-se într-un conflict violent, totul pentru a primi banii de care familia lui are atât de multă nevoie.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Ce se va întâmpla în continuare cu Omer, dar și cum va reacționa Resul în momentul în care își va da seama că Suzan nu a rupt legătura cu Akif Atakul, ci din contră, cei doi sunt încă în relații bune, poți vedea în episodul 48 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!

Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

„Totul pentru familia mea” este unul dintre cele mai iubite și mai îndrăgite seriale difuzate la Kanal D, acesta plasând de mai multe ori stația tv în topul audiențelor. Povestea celor patru frați rămași orfani a cucerit publicul, având în vedere că în fiecare episod apar noi răsturnări de situație. 

Serialul „Totul pentru familia mea” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de patru ori pe săptămână. Acesta este difuzat în serile de luni, marți, miercuri și joi, începând cu ora 20:00. Cei care vor să îl urmărească online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.  

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, imagini rare din perioada în care nu avea nicio intervenție estetică! Iată cum arăta celebra actriță Simge Selçuk, în urmă cu 30 de ani, când avea o înfățișare naturală!