Sute de români vor rămâne fără energie electrică până pe 23 decembrie. Bucureștiul și Ilfovul se numără printre zonele afectate de pana de curent

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 21 sep 2022, 00:40

Sute de români vor rămâne fără energie electrică până pe 23 decembrie

Sursa: PixaBay

Vești deloc bune pentru români în prag de sărbători. Sute de oameni vor rămâne fără curent timp de câteva ore pe zi, până pe 23 decembrie.

Românii din mai multe județe din țară s-au pricopsit cu o pană de curent în prag de sărbători.

Reprezentanții societății de distribuție au anunțat că sute de oameni vor rămâne fără energie electrică timp de câteva ore pe zi, până pe 23 decembrie. Iată județele afectate de pana de curent.

Românii, fără curent în prag de sărbători

Românii din mai multe județe rămân fără energie electrică în toiul pregătirilor de Crăciun. Reprezentanții societății de distribuție au anunțat marți, 21 decembrie, că vor efectua lucrări pentru optimizarea rețelelor în perioada aceasta, astfel curentul va fi oprit pentru câteva ore în fiecare zi.

Astfel, în București, Ilflov și alte 9 județe, oamenii nu vor avea curent pentru câteva ore pe zi.

Lucrările de maintenanță se vor desfășura în intervalul 20-23 decembrie, în București, Ilfov, Giurgiu, dar și alte județe din zona Banat precum Arad, Caraș Severin, Hunedoara și Timiș.

Citeste si: Este oficial! S-a schimbat legea în Parlament! Ce sunt obligați să facă cetățenii care stau la bloc

Ce spun reprezentanții rețelei de distribuție din Muntenia

Repezentanții rețelei de distribuție din Muntenia au anunțat că încearcă să minimalizeze pe cât de mult posibil disconfortul creat clienților și vor efectua aceste lucurări în colaborare cu autoritățile locale.

”E-Distribuţie a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020”, au informat reprezentanții rețelei de distribuție.

Aceștia au ținut să transmită și un mesaj clienților lor prin care le cere scuze pentru neplăcerile resimție în situația în care aceștia lucrează, iar activitatea le-a fost perturbată.

 

 

 

 

 

Carduri energie 2023: Când intră banii pentru prima tranșă? Ajutor de la stat de 1400 de lei pentru plata facturilor

 

 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies