Suspans la cote uriașe în gala „Casa iubirii”! Mihaela izbucnește în plâns când află că nu are voie să-și folosească imunitatea în gală

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 feb 2023, 17:56

Mihaela izbucnește în plâns când află că nu are voie să-și folosească imunitatea în gală

Sursa: Captură KANAL D

În ultima ediție a emisiunii „Casa iubirii”, a avut loc o gală cu emoții amestecate și cu suspans.

În ultima ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”  din această săptămână, difuzată pe Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, concurenții sunt puși în fața unui stres și al unui suspans uriaș, neștiind în

ce fel va decurge gala. 

Suspans la cote uriașe în gala „Casa iubirii” 

Săptămâna aceasta, favoritul săptămânii, dar și cel care intră în posesia celor 5.000 de lei, a fost Ionuț. Concurentul le-a mulțumit telespectatorilor și comunității lui de susținători pentru sprijin.

Citește și: Încă o dezamăgire pentru Alexandru! Deși lucrurile merg bine între ei, Bianca a refuzat să formeze un cuplu cu el: „Vreau să fiu 100% sigură”

„Mulțumesc că sunteți lângă mine în continuare și că mă susțineți zi de zi. Puterea voastră mă face să merg mai departe și doar voi sunteți cei care îmi dați energie în momentul de față. Vă mulțumesc din tot sufletul”, a declarat Ionuț.

Concurenții care au beneficiat de imunitate în această gală au fost Mihaela, Patrick, Patricia, pentru că este nou-venită, și Ionuț, deoarece este favoritul săptămânii.

Mihaela a început să plângă când a aflat că nu-și poate folosi imunitatea

Bucuria concurenților imuni nu a durat prea mult, deoarece Andreea Mantea a anunțat că, în această gală, nimeni nu-și poate folosi imunitatea. Prezentatoarea le-a atras atenția că, în trecut, i-a avertizat că va veni o gală în care toți vor fi egali. 

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Citește și: Casa Iubirii se zguduie din temelii! Patrick regretă că s-a grăbit să oficializeze relația cu Nona: ”Sunt un repezit” Ionuț este mărul discordiei! Patrick a văzut între el și Nona alte gesturi care au stârnit gelozia

La auzul veștii, băieții au început să râdă, Radu spunându-i Mihaelei că are ghinion pentru că nu s-a putut bucura de imunitate.

Mihaela a avut emoții amestecate, concurenta începând să plângă și să râdă în același timp.

Pentru că a văzut-o plângând pe Mihaela, Andreea Mantea a spulberat emoțiile și a spus că, de fapt, imunitatea nu se va folosi deoarece gala nu este eliminatorie.

Radu și Ionuț s-au ridicat și au luat-o în brațe pe Mihaela pentru a o consola și a-i da curaj, după care toată lumea a început să se amuze pe seama panicii care s-a creat.

Larisa va da cărțile pe față și va recunoaște că regretă plecarea lui George din Casa iubirii! Aflați cum va reacționa Antoni și ce se va întâmplă luni, 25 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Au existat, totuși, și vești bune, căci Andreea Mantea i-a spus Mihaelei că există băieți care se înscriu în emisiune pentru ea, dându-i un motiv să creadă că nu va fi eliminată din emisiune prea curând.

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!