EXCLUSIV! Anca aruncă bomba după despărțirea de Flavius:“Este cu o femeie în vârstă” Fosta concurentă de la ”Casa Iubirii” a spus adevărul despre relația lor: ”Avea deja pe altcineva”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 feb 2023, 13:51

”Femeia despre care eu am spus și în emisiune”

Sursa: Instagram

Anca, fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”, îi dă replica fostului ei iubit, Flavius, după ce acesta a dezvăluit care este motivul despărțirii.

Anca de la ”Casa Iubirii” rupe tăcerea despre relația cu Flavius. Fosta concurentă a mărturisit că a fost înșelată cu o femeie mai în vârstă.

Anca îi dă replica lui Flavius: ”Aveau aceleași hanorace până acum câteva zile”

Anca și Flavius au format un cuplu în ”Casa Iubirii”. La scurt timp după marea finală, cei doi s-au despărțit, iar detalii incredibile au început să iasă la iveală despre

relația lor.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Flavius dezvăluia care a fost motivul pentru care a pus punct relației cu Anca, ei bine, a venit momentul ca șatena să spună partea ei de adevăr, care nu coincide deloc cu a fostului ei partener.

Citește și: Marinel radiază în prezența Patriciei: ”Sper să fie un început frumos” Concurentul a dat-o deja uitării pe Natalia: ”Gata, s-a dus, mergem mai departe”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Anca a mărturisit în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii” că a fost înșelată de Flavius cu o femeie mai în vârstă.

Întrebată de Bianca Comănici dacă crede că Flavius și-a făcut pe cineva, Anca recunoaște că el deja avea pe cineva. În viața tânărului există o femeie mai matură, despre care Anca am mai vorbit în emisiune.

Ionuț și Larisa, adevărul despre relația lor ”Ar trebui să rămânem prieteni”. Anca se gândește deja la viitorul cu Flavius în afara casei

”Avea deja pe altcineva! (nr.

Când?) Femeia despre care eu am spus și în emisiune. Aveau aceleași hanorace până acum câteva zile, aceeași bluză, același apartament, aceeași vază de flori. Eu nu sunt proastă! (nr. Ai dovezi în acest sens?) Da. Dovezile le aveam și în emisiune când am deschis subiectul.(...) După ce noi ne-am certat, după finală, noi ne-am certat în seara aia, el a rămas la București. Persoana respectivă, după ce el s-a întors la București, a făcut TikTok
de pe același balcon de unde făcea și el TikTok-uri și i-am arătat, a spus că femeia este obsedată, femeia asta mă urmărește, a spus mai multe.(...) Este o femei în vârstă, despre care el spune că îl urmărește.(...) Este o femeie de 34 de ani”,
a dezvăluit Anca, după despărțirea de Flavius, pentru Wownews.

Citește și: Natalia a rupt tăcerea după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Care este, de fapt, motivul pentru care nu l-a mai vrut pe Marinel: “Nu aș putea fi cu un lăutar”