Survivor Romania - 26 IUNIE 2021. Pe CINE au nominalizat Faimosii in cel de-al doilea Consiliu al saptamanii la Survivor Romania?

,
Faimosii au facut nominalizari in cel de-al doilea consiliu al saptamanii, la Survivor Romania
Faimosii au facut nominalizari in cel de-al doilea consiliu al saptamanii, la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii a fost pierdut tot de echipa Faimosilor. Astfel concurentii echipei rosii au fost nevoiti sa faca nominalizari.


In articol:

Astazi la Survivor Romania, concurentii ambelor echipe, Faimosii si Razboinicii, s-au luptat astazi pentru cea de-a doua imunitate, pe un traseu dificil si cu multe obstacole solicitante, iar la final echipa albastra a castigat.

Pe CINE vor sa trimita acasa Faimosii?

In aceasta saptamana, Faimosii n-au avut sansa de a castiga niciun joc, in ciuda faptului ca au luptat cu mare indarjire si au incercat sa dea totul pe traseu. Adversarii lor, Razboinicii, au reusit sa castige consecutiv primele trei jocuri ale saptamanii si sa beneficieze de recompense si de cele doua imunitati.

Chiar daca au ramas doar trei Faimosi in echipa rosie in competiție, concurentilor nu le-a fost greu sa faca nominalizari, deoarece tensiunile iscate in ultimele zile i-a ajutat sa decida pe cine vor nominaliza spre eliminare in aceasta seara in consiliu.

Faimosii au pierdut si cel de-al doilea joc de imunitate al acestei saptamani, ei au fost nevoiti sa faca  nominalizari. Concurentii sunt nevoiti sa ia o decizie importanta in ceea ce priveste cel de-al doilea concurent care va fi propus spre eliminare din echipa lor.

Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dupa ce fiecare concurent din echipa rosie si-a exprimat parerea despre neintelegerile aparute din nou in tabara lor si dupa ce aceștia au nominalizat rand pe rand, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anuntat cine este concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai si care se afla in pericol de eliminare

dupa cel de-al doilea joc de imunitate, iar aceasta a fost Elena Marin, care se astepta sa fie cea nominalizata in acest consiliu.

Elena Marin a fost nominalizata de Faimosi
Elena Marin a fost nominalizata spre eliminare[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Era previzibil! Am fost agitata toata saptamana! Probabil voi trai sentimente pe care nu le-am mai trait pana acum, pentru ca ma simt agitata, imi este frica si cred ca imi este de fapt cel mai frica de cand sunt sau de cand am fost nominalizata in aceasta competitie! Am mai ramas trei, publicul este cel care decide si facase voia Domnului!",

a spus Elena Marin.

Citeste si: Maria Chitu, gest socant inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Ce a refuzat sa faca Razboinica?

Citeste si: FINAL dramatic la Survivor Romania 2021! Ei au castigat a doua imunitate a saptamanii si un Consiliu de Nominalizare linistit!

Citeste si: Maria Chitu a izbucnit in lacrimi in Consiliul de Nominalizare, din cauza afirmatiilor acide ale lui Zanni! "Razi mereu senil si razi diabolic pentru ca esti gen nu-mi vine sa cred ce fac!"

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Maria Chitu, gest socant inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Ce a refuzat sa faca Razboinica?

CONTROVERSĂ: un deputat PSD cere PUBLICAREA schemei de tratament anticoronavirus, ca românii să se poată trata singur

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

FINAL dramatic la Survivor Romania 2021! Ei au castigat a doua imunitate a saptamanii si un Consiliu de Nominalizare linistit!

Maria Chitu a izbucnit in lacrimi in Consiliul de Nominalizare, din cauza afirmatiilor acide ale lui Zanni! "Razi mereu senil si razi diabolic pentru ca esti gen nu-mi vine...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies