Maria Chitu, gest socant inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Ce a refuzat sa faca Razboinica?

,
Maria Chitu, gest incredibil inainte de jocul de imunitate
Maria Chitu, gest incredibil inainte de jocul de imunitate[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maria Chitu i-a socat pe colegii sai cu gestul la care a recurs chiar inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania!


In articol:

In aceasta seara, Faimosii si Razboinicii au ajuns din nou fata in fata la startul celui de-al doilea joc de imunitate al acestei saptamani in cadrul competitiei Survivor Romania 2021. Maria Chitu si-a socat colegii cu gestul incredibil la care a recurs chiar inainte de joc!

Razboinicii au inceput in forta aceasta saptamana la Survivor Romania, dupa ce au ramas intr-o formula eficienta, compusa din patru cei mai destoinici dintre concurentii echipei

albastre, Maria, Albert, Andrei si Marius.

Maria Chitu, gest socant inainte de inceperea celui de-al doilea joc de imunitate!

Desi au castigat cu brio atat jocul de recompensa care le-a adus mari satisfactii datorita premiului fabulos castigat, cat si primul joc de imunitate, care le-a adus un consiliu linistit si un premiu suplimentar, Razboinicii au ajuns sa se confrunte si cu noi tensiuni din cauza certurilor aprige iscate in interiorul echipei Faimosilor.

Maria Chitu s-a aratat extrem de afectata de faptul ca Elena Marin continua sa fie blamata atat de colegii ei de echipa cat si de cei trei Razboinici. Astfel, Maria a recurs astazi inainte de startul jocului de imunitate la un gest socant fata de colegii sai.

Maria a refuzat categoric sa dea mana cu cei trei colegi ai sai inainte de joc
Maria a refuzat categoric sa dea mana cu cei trei colegi ai sai inainte de joc[Sursa foto: Captură KANAL D]

Razboinica Maria a refuzat categoric sa mai dea mana cu cei trei colegi dupa ce si-au stabilit impreuna strategia, asa cum obisnuiau sa o faca in semn de lupta inainte de fiecare joc.

Iata cum au reactionat Albert, Andrei si Marius:

Maria: Nu vreau sa dau mana de data asta!

Albert: Ce? Ce inseamna asta? 

Maria: Nu vreau! Nu simt!

Marius: Ce inseamna? Ce treaba are asta cu...

Maria: Pur si simplu nu simt ca vreau sa pun mana aici!

Citeste si: Care este strategia lui Zanni la Survivor Romania in viziunea Mariei Chitu! Iata ce marturisiri i-a facut Razboinica adversarei sale, Elena Marin!

Citeste

si: Miza incredibila in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Ce premiu neastaptat este pus in joc?

Citeste si: Maria Chitu, aparitie incendiara! Cum au reactionat Razboinicii cand au vazut cat de mult a slabit colega lor! "Te-ai transformat in sirena" Iata ce s-a intamplat la cumparaturi in Punta Cana!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Incredibil cum au fost surprinsi Andrei si Marius in miez de noapte, cand toata lumea dormea! Iata ce faceau cei doi Razboinici!

Crizatori della Patria

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Nominalizare, scena de teatru la Survivor Romania 2021. Ce a putut sa-i faca Zanni Mariei Chitu de fata cu toata lumea

Maria Chitu il demasca pe Zanni si spune ce le face concurentilor pentru a ajunge in Marea Finala!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies