Miza incredibila in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Ce premiu neastaptat este pus in joc?

,
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimosii si Razboinicii se vor confrunta in aceasta seara in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Iata miza jocului si traseul!


In articol:

In aceasta seara, concurentii celor doua echipe de la Survivor Romania 2021 se vor lupta pentru cea de-a doua imunitate a saptamanii, pentru un consiliu linitit si pentru un premiu suplimentar mult ravnit.
Emotiile, frustrarile acumlate, tensiunile isi vor spune din nou cuvantul asupra tuturor concurentilor, deoarece jocul de imunitate este unul extrem de important.

Faimosii au asteptat cu nerabdare sa afle miza jocului  de astazi
Faimosii au asteptat cu nerabdare sa afle miza jocului de astazi[Sursa foto: Captură KANAL D]

In ce consta MIZA celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania?

Ca de fiecare data, Faimosii si Razboinicii au venit la startul celui de-al doilea joc de imunitate extrem de hotarati si motivati sa lupte pana la epuizare si sa dea totul pe traseu pentru a castiga mult dorita imunitate ce implica si un consiliu linistit.

Razboinicii la startul jocului de imunitate de astazi
Razboinicii la startul jocului de imunitate de astazi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Inainte de a le comunica si in ce va consta premiul suplimentar in jocul de astazi, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel le-a reamintit tuturor concurentilor faptul ca toti cei ramasi in competitie sunt cei mai buni si totodata i-a indemnat sa lupte in continuare cu aceeasi intensitate pentru visul lor.

"Totemul de imunitate si cel care si-l adjudeca il ridica deasupra capului in strigatele voastre! A fost asa de la inceput si o sa fie asa pana la sfarsit! Un consiliu linistit si inca ceva: provizii! Provizii in cantitate de 4 kilograme de faina, orez, cartofi si jumatate de litru de ulei pentru echipa care castiga cea de-a doua imunitate! Echipa care pierde insa va primi jumatate din aceasta cantitate in spatiul comun de locuit pe insula!",  a

spus Daniel Pavel.

Concurentii ambeor echipe au fost curiosi sa afle in ce va consta traseul in aceasta seara in cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor Romania 2021. Astfel, Daniel Pavel le-a descris in cateva cuvinte ce anume vor avea de facut pe traseu pentru a ajunge primii la cele 10 puncte si pentru a-si adjudeca totemul imunitatii si proviziile.

Daniel Pavel a anuntat miza dubla a jocului de imunitate de astazi de la Survivor Romania
Daniel Pavel a anuntat miza dubla a jocului de imunitate de astazi de la Survivor Romania[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Traseul pe care intrati este un traseu mixt! Aveti in centru, in zona mediana a traseului bazinul cu apa! Intrati pe traseu, urmeaza o succesiune, urcat si coborat o perdea de bete, trebuie sa treceti

in alergare prin ea, apoi intrati pe punte, saritura de la inaltime in apa! Iesiti din apa, un panou mobil, treceti prin el practic, apoi o succesiune de punti, apoi ajungeti in zona centrala unde-i un turnichet acolo, trebuie sa treceti de turnichet, mai departe iar un ansamblu de punti, din nou un panou mobil, apoi in apa! Iesiti pe nisip, o plasa pe sub care treceti! La proba de final concurentii trebuie sa pozitioneze pe cate doua postamente circulare doua puk-uri mari, fiecare dintre puk-uri pe cate un postament! Pozitionarile sunt facute prin aruncari succesive!",
a precizat Daniel Pavel.

Citeste si: Survivor România- 25 IUNIE 2021. Cine a fost nominalizat la Survivor România- 25 iunie 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Nominalizare, scena de teatru la Survivor Romania 2021. Ce a putut sa-i faca Zanni Mariei Chitu de fata cu toata lumea

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

AFLĂ: Cătălin Moroșanu are probleme în căsnicie. De unde pornesc discuțiile cu soția lui

Procurorii caută imaginile cu Diana Șoșoacă, de la Parlament: scandal uriaș în Senat

Motivul incredibil pentru care politista s-a impuscat in cap, ieri dimineata, in gara Strehaia! Terifiant

Incredibil! Cu ce probleme se confruntă Elena Marin? Logodnicul faimoasei a dezvăluit totul: ”Mi-e frică să nu pățească ceva”

SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Nominalizare, scena de teatru la Survivor Romania 2021. Ce a putut sa-i faca Zanni Mariei Chitu de fata cu toata lumea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies