Incredibil! Cu ce probleme se confruntă Elena Marin? Logodnicul faimoasei a dezvăluit totul: ”Mi-e frică să nu pățească ceva”

,
Cu ce probleme se confruntă Elena Marin? Logodnicul ei a dezvăluit totul: ”Mi-e frică să nu pățească ceva”
Elena Marin se confrunta cu probleme de sanatate[Sursa foto: Instagram]

Iubitul Elenei Marin a făcut noi dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă faimoasa de la Survivor România. Andrei este îngrijorat pentru starea de sănătate a iubitei lui.


In articol:

Elena Marin este singura fată care a mai rămas în echipa Faimoșilor la Survivor România. În aceste șase luni de când se află în competiție, Faimoasa a demostrat că este o adevărată supraviețuitoare, aceasta a adus lupte crâncene cu echipa Războincilor, dar și cu coechipierii săi cu care a avut nenumărate dispute, care nici până la acest moment nu s-au rezolvat.

În ciuda tuturor disputelor și neînțelegerilor, Elena Marin a reușit să nu se lase atacată și să rămână în picioare până la final. Faimoasa își dorește să câștige competiția Survivor România.

Elena Marin se confruntă cu probleme grave de sănătate

Condițiile nefavorabile din junglă și-au pus amprenta asupra Elenei, care se confruntă cu diferite probleme care îi afectează sănătatea, din punct de vedere hormonal. Logodnicul faimoasei este îngrijorat pentru ea, observând cât de greu îi este în competiție și mai ales că nu a reușit să-și rezolve problemele hormonale. Elena se confruntă și cu retenția de apă, astfel cele două afecțiuni îi dau mari bătai de cap.

Cu ce probleme se confruntă Elena Marin? Logodnicul ei a dezvăluit totul: ”Mi-e frică să nu pățească ceva”
Iubitul Elenei Marin este ingrijorat pentru ea[Sursa foto: Instagram]

”Sunt chiar îngrijorat că încă nu au trecut problemele hormonale pe care le-a avut și retenția de apă pe care o are nu s-a rezolvat. E

normal să fiu îngrijorat, este vorba de sănătatea ei, mi-e teamă să nu pățească ceva.

A rezistat enorm, se fac șase luni de când este plecată din România pentru Survivor. Nu cred că cineva și-a închipuit că va rezista atât, în ciuda problemelor pe care le are, cu atât mai mult cu cât competiția este mult mai dificilă pentru o fată, așa cum au recunoscut toți.

Aș vrea doar să știu că este bine, nu vreau să se întoarcă înainte de vreme”, a dezvăluit Andrei, logodnicul Elenei.

Cu ce probleme se confruntă Elena Marin? Logodnicul ei a dezvăluit totul: ”Mi-e frică să nu pățească ceva”
Logodnicul ei a dezvăluit totul: ”Mi-e frică să nu pățească ceva”[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Sebastian si Albert, replici acide in Consiliul de Nominalizare! De la ce anume a plecat cearta lor apriga?

Andrei, logodnicul Elenei Marin, a dezvăluit că iubita lui este singură în competiție

Andrei, iubitul Elenei, a dezvăluit că faimoasa este singură în competiția Survivor România 2021, așa cum a intrat, așa va pleca. Acesta spune că Elena este apropiată de Maria de la Războinici, însă până la urmă cele două luptă una împotriva celeilalte.

Cu ce probleme se confruntă Elena Marin? Logodnicul ei a dezvăluit totul: ”Mi-e frică să nu pățească ceva”
Elena trece prin momente grele la Survivor Romania[Sursa foto: Instagram]

”Ea, de câteva săptămâni, cel puțin, nu are, practic pe nimeni apropiat, cu excepția Mariei de la Războinici care, totuși, este rivala ei din concurs. Oricât ar fi de apropiate, ceva le desparte, chiar dacă este vorba doar de lupta de pe trasele de la Survivor, luptă pentru punctele echipelor pe care le reprezintă. Iar asta este toxic pentru psihic.”,  a spus iubitul Elenei Marin.

Citeste si: Faimosii au nominalizat! Incredibil pe CINE vor sa trimita acasa! Iata ce dicizie neasteptata au luat in Consiliul de Nominalizare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Nominalizare, scena de teatru la Survivor Romania 2021. Ce a putut sa-i faca Zanni Mariei Chitu de fata cu toata lumea

Scene ULUITOARE în avion - A refuzat să poarte masca, şi-a dat pantalonii jos, iar acum riscă acum 20 de ani de închisoare

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Survivor România - 25 IUNIE 2021. Cine a fost nominalizat la Survivor România - 25 iunie 2021

Sebastian si Albert, replici acide in Consiliul de Nominalizare! De la ce anume a plecat cearta lor apriga?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies