SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Simona Hapciuc, adevărul despre relația cu Albert Oprea: „Da, suntem împreună…” Mesajul care a surprins pe toată lumea

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 04:50
Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Simona Hapciuc s-a hotărât să spună tot adevărul despre relația cu Albert Oprea. Formează sau nu un cuplu cei doi?

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Simona Hapciuc și Albert Oprea

s-au cunoscut la Survivor România 2021 și chiar dacă au făcut parte din echipe diferite, acest lucru nu a împiedicat-o pe Faimoasă să îl aprecieze pe Albert pentru felul său de a fi. După ce a ieșit din competiție, Simona Hapciuc a vorbit de nenumărate ori despre Albert Oprea, recent s-au fotografiat împreună și au apărut zvonuri referitoare la o posibilă relație. Care este adevărul?

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Simona Hapciuc și Albert Oprea formează un cuplu?

După ce s-a terminat Survivor România 2021 și concurenții au revenit în țară, mulți dintre ei nu au ratat ocazia de a se întâlni și a vorbi în liniște despre experiența din Republica Dominicană. Simona Hapciuc și Albert Oprea s-au întâlnit la o petrecere, au părut foarte apropiați, iar de atunci, în spațiul public au apărut foarte multe zvonuri referitoare la relația lor. Pentru că s-a vorbit tot mai des

despre o posibilă poveste de dragoste, acum, Simona Hapciuc s-a hotărât să spună tot adevărul despre legătura dintre ea și Albert Oprea. 

Faimoasa a postat un mesaj pe contul personal de instagram în care a precizat că ea și Albert Oprea nu trăiesc o poveste de iubire, chiar dacă sunt foarte apropiați. Simona Hapciuc de la Survivor România 2021 a spus că s-a văzut nevoită să facă această precizare având în

vedere că a primit foarte multe întrebări pe instagram în legătură cu acest subiect controversat.

„Din 200 de întrebări, 170 mă întrebați dacă sunt împreună cu Albert...Da, suntem împreună...În acest univers și pe această planetă și mai suntem împreună și în același oraș, doar cartierele diferă.”, a scris Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România 2021, pe contul de instagram.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Citeste si: Simona Hapciuc, accident grav! Fosta concurentă Survivor România a suferit o ruptură!

ANDREI DASCĂLU, reacție dură după ce a pierdut în fața lui Zanni la Survivor România 2021. Finalistul Survivor 2021 a răbufnit după ce s-au închis camerele

SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Cine este Simona Hapciuc?

Survivor România 2021. Simona Hapciuc a fost concurentă la Survivor România 2021, în echipa Faimoșilor. Deși inițial era considerată una dintre cele mai bune concurente, având în vedere că sportul face parte din viața ei, ulterior, colegii au decis să o nominalizeze spre eliminare, motivând că o accidentare la genunchi ar putea să o pună în dificultate pe traseele din Republica Dominincană. Simona Hapciuc s-a simțit nedreptățită la acel moment și a pus eliminarea ei pe seama unor răutăți venite din partea colegilor de echipă. Acesta este motivul pentru care Faimoasa nu a mai susținut pe nimeni din fosta echipă în cadrul competiției, ci a decis să își arate aprecierea pentru Albert Oprea.

Simona Hapciuc   a spus de mai multe ori că Albert Oprea a fost unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România 2021, având în vedere că a făcut față tuturor atacurilor venite din partea colegilor de echipă. 

Citeste si: Cucu si Simona Hapciuc si-au schimbat parerea despre Elena Marin dupa scenele cu Faimoasa din Consiliul de Nominalizare: "E cea mai mare palma pe care o puteam primi..."

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.