Surpriză uriașă! Jador a cântat cu Simina la o nuntă! E uluitor câți bani a strâns! Andreea Mantea a participat și ea la eveniment

,

Jador a cântat la o nuntă care a fost difuzată și la emisiunea "Se strigă darul" de la Kanal D. Suma pe care a strâns-o este uluitoare.


In articol:

Jador a cântat cu o găină, căreia i-a pus numele Simina. 

La finalul nunții, el i-a mărturisit Andreei Mantea că a primit nu mai puțin de 30.000 de euro pentru prestația din acea noapte! Generos, el a zis că îi lasă banii miresei și mirelui, pentru a-și face un viitor, dar că vrea și el ceva la schimb, "o mândră".

"I-am pus numele (n.r.: Simina) în memoria ei, de fapt în memoria sentimentelor mele pentru ea", a explicat Jador.

Jador și Mocanu au rupt prietenia! 

Mocanu a povestit într-un live că Jador s-a supărat pe el și a dezvăluit și motivul.

Jador, Mocanu și Andra au fost în club, iar Mocanu și Andra au plecat, la un moment dat, lăsându-l acolo pe Jador. Acesta s-a supărat.

Mocanu a explicat tot într-un live făcut din Germania. El a mărturisit și că l-a împăcat ulterior pe Jador.

"Sunt în Germania, nici nu știu unde sunt în Germania. Stați liniștit, mânjilor, că ăsta-i de la Andra (n.r.: semn). Să fie sigură că nu agăț nimic pe aici.

Da, e supărat că el s-a dus în club, am fost și noi și la un moment dat nu l-am mai văzut. Andra mi-a zis că o țin în frig, am plecat și mi-a dat Jador mesaj, că unde ești, că dacă nu te întorci nu mai ești prietenul meu.

Măi, nebunule, te-am așteptat... dar l-am împăcat", a povestit Mocanu în live.

Andra a aruncat bomba: "Îl iau de bărbat pe Mocanu pentru totdeauna!"

Andra a detonat bomba într-un live după ce a ieșit de la "Puterea dragostei": ea susține că îl va lua de bărbat pe Mocanu pentru totdeauna!

"Îl iau de bărbat pe Mocanu, pentru totdeauna!", a spus Andra într-un live, anunțând clopote de nuntă la "Puterea dragostei".

"Locuiesc cu Bogdan" și "Normal că îl iau pe Mocanu în Italia, plecăm săptămâna viitoare", a mai spus Andra, chestionată de fanii "Puterea dragostei" într-un live.

 

Citește și:

In lacrimi, a recunoscut OFICIAL ca a facut AVORT: ''Mi-am dorit foarte mult copilul''

Cine este concurenta ''Puterea dragostei'' care seamana cu un transsexual celebru! Fanii au ramas MASCA!

Roxana, scandal cu Manuela! Explozie în emisiune! Află ce își reproșează una alteia miercuri, de la ora 11:00 și apoi de la ora 17:00 pe Kanal D

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Partea a doua VIDEO. Război între Mădălina și Alexandra!

Philip, mesaj clar pentru Berna. Ce ar trebui să schimbe la ea pentru a forma din nou un cuplu? I-a spus totul printre lacrimi


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies