Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Daniel Pavel a anunțat miza jocului pentru recompensă. Pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

,
Jocul pentru recompensa
Pentru ce se vor duela Faimoșii și Razboinicii?

Primul joc al săptămânii începe la Survivor România 2021 cu jocul pentru recompensă. Daniel Pavel a anunțat care va fi premiul acestei confruntări. Pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii?


In articol:

Jocul pentru recompensă este așteptat cu sufletul la gură de concurenții de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu incredibil care îi va motiva cu siguranță să pună toate armele în joc și să câștige miza serii.

Care este miza jocului pentru recompensă

Faimoșii și Războinicii se vor duela în cel mai important joc al serii, sunt pregătiți pentru a da totul pe traseele de la Survivor România și pentru a câștiga miza jocului pentru recompensă. Ediția din această seară este una cu totul specială, celor două echipe li s-au alăturat încă patru noi concurenți. Astfel, forțele sunt duble în primul joc al săptămânii, iar concurenții vor fi mult mai motivați să câștige.

Jocul pentru recompensa
Care este miza jocului de recompensa?

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat miza incredibilă pentru care Faimoșii și Războinicii se vor duela în această seară. Miza este cu totul diferită, în această seară nu se ascunde nimic sub cupolă. Pentru ce se vor lupta cele două echipe?

”Astăzi jucăm jocul pentru recompensă, nu avem cupolă. Poate ați urmărit acasă, voi cei vechi știți că era aici, acum nu mai este, ce să fie oare? Poate e ceva mai mare, ceva mai grandios.

Echipa câștigătoare a jocului pentru recompensă de astăzi primește...ocazia de a merge la un restaurant cu specific japonez, va mânca sushi.”, a anunțat Daniel Pavel.

Jocul pentru recompensa
Miza este posibilitatea de a merge la un restaurant japonez

Citeste si: Situație incredibilă în tabăra Faimoșilor! Elena Marin și Ștefan, surprinși împreună în pădure. Zannidache s-a furișat și a ascultat totul. Ce au cei doi să-și spună

Cum se va desfășura jocul din această seară de la Survivor România 2021

Daniel Pavel a anunțat cum se va desfășura jocul pentru recompensă din această seară, pe ce traseu se vor duela Faimoșii și Războinicii. Cele două echipe sunt pregătite să dea totul pe traseul din această seară pentru a câștiga miza incredibilă pe care prezentatorul emisiunii a anunțat-o.

”Pentru a câștiga jocul pentru recompensă concurenții vor intra pe un traseu exclusiv la sol. Este pe țărmul mării Caraibelor și se vede foarte frumos, dar este plin de intensitate ca orice traseu de la Survivor.

Concurenții trebuie să treacă de o succesiune de trei x-uri, după care au două bariere în zig zag care trebuie împinse, apoi declanșează cu ajutorul unui inel o punte pe care pășesc la înălțime. Din nou pe nisip, o poartă circulară totem, trec prin ea, după care urmează prin alergare alte două obstacole care trebuie sărite, o succesiune de alte două porți totemice de formă triunghiulară...după care au de acționat din nou un inel, cade o poartă pe care pășesc pentru a ajunge la proba cu scripetele, înainte de proba de final pe concurenți îi aștepată un scripete care tras desface patru porți de dimensiunea porților
de mini-fotbal...”,
a anunțat Daniel Pavel.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 29 aprilie 2021- VIDEO. Noi concurenți intră în emisiune!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Roxana Ghiță, adevărul despre conflictul dintre Alin Sălăjean și Musty. Războinica a dat cărțile pe față: ”Musty nu a făcut atât de multe lucruri...”

Grupare de cămătari, destructurată de procurorii DIICOT: Opt persoane trimise în judecată

Simona Halep și-a ieșit din minți în public: "Câte mai dai, măi? Câte mai dai?" Cum s-a făcut de râs sportiva din România este fără precedent

Andreea Moșneagu, primele dezvăluiri despre cererea în căsătorie. Războinica a fost cerută de soție în aeroport imediat după întoarcerea de la Survivor România 2021: ”Ești sigur?”

Un concurent din echipa Războinicilor, la un pas să ajungă primar în Câmpia Turzii! Despre cine este vorba

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies