Situație incredibilă în tabăra Faimoșilor! Elena Marin și Ștefan, surprinși împreună în pădure. Zannidache s-a furișat și a ascultat totul. Ce au cei doi să-și spună

,
Tabara Faimosilor
Elena si Stefan prinsi in padure

Elena Marin și Ștefan au fost surprinși împreună în pădure noaptea. Zannidache s-a furișat și a ascultat tot ce au vorbit. Ce și-au spus cei doi Faimoși?


In articol:

Ștefan este cel mai nou concurent din tabăra Faimoșilor, încă de când a intrat în echipă acesta a demonstrat că este unul dintre cei mai vocali concurenți de la Survivor România 2021. Coechipierii săi nu sunt prea încântați de prezența sa, astfel restul echipei stă cu ochii pe el.

Noaptea trecută, Ștefan și Elena Marin au fost surprinși singuri în pădure. Zannidache a fost cel care s-a furișat și a ascultat ce au vorbit.

Ce au să-și spună Elena Marin și Ștefan? Zannidache a dezvăluit totul

Ștefan nu a reușit să le câștige simpatia coechipierilor săi, astfel el este urmărit îndeaproape de băieții din echipa sa. Noaptea trecută, Ștefan și Elena Marin și-au dat întâlnire în pădure, iar Zannidache, curios din fire, i-a urmărit pentru a asculta ce vorbesc. Deși apele s-au liniștit între Elena și Zanni, tensiunile persistă în continuare între ei. Cel care a dat frâu liber discuției despre întâlnirea Elenei cu Ștefan a fost Sebi, care i-a mărturisit prietenului său Culiță ce s-a întâmplat cu o noapte înainte în tabăra lor.

Tabara Faimosilor
Elena Marin si Stefan, discutii la miezul noptii

”Ai adormit odată cu găinile. Tu știi ce s-a întâmplat aseară, mă?”, i-a spus Sebi lui Culiță.

”Ce s-a întâmplat? A venit o navă extraterestră și v-a adus de mâncare. Pe bune, ce s-a întâmplat?”, a spus Culiță.

”Plecase Fane al nostru cu Elena pe drum și al nostru Zannidache s-a dus să asculte ce vorbeau.”, a spus Sebi.

”Le-am zis ăstora, hai după ei să vedem ce vorbesc. Ne-am dus încolo pe drum și ca să nu fim văzuți toți le-am zis că mă duc eu mai în față.”,

a spus Zanni.

Tabara Faimosilor
Sebi a dezvaluit tot

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 29 aprilie 2021- VIDEO. Noi concurenți intră în emisiune!

Zannidache a dezvăluit că Elena și Ștefan și-au dat întâlnire în pădure, iar pentru a nu ieși în evideță au plecat pe rând.

”Și mai vorbeam, mai vorbeam, și în două minute se face și Ștefan că ce e aici, că hau, că bau, a dat roată și s-a dus și el în direcția aia și le zi eu, ia uite-i și pe aștea ca

la grădiniță, îi zice aia vezi că mă duc vino și tu în două minute, nu veni imediat că se prinde aștea.”, a mai spus Zanni.

Tabara Faimosilor
Zanni i-a urmarit in padure

Zanni nu a reușit să-și ducă misiunea până la capat, el a fost descoperit de Ștefan în timp ce se ascundea prin junglă pentru a asculta ce vorbesc cei doi.

Ștefan este indignat de ceea ce fac colegii săi și nu i se pare normal să fie urmărit prin junglă.

Zanni a mărturisit că cei doi au discutat despre jocurile de imunitate, dacă Faimoșii vor pierde cele două jocuri asta este o strategie făcută de Sebi și Zanni pentru a-i da afară pe cei noi.

Citeste si: Jador dezvaluie adevaratul motiv pentru care NU poate fi impreuna cu Georgiana Elisei. Marturisiri dureroase ale fostului Faimos de la Survivor Romania 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de joi, 29 aprilie 2021 - VIDEO. Noi concurenți intră în emisiune!

Cristian Diaconescu: Modificarea Constituției, o necesitate imperativă în funcționarea Statului

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mellina, declarație neașteptată: „Da, am o relație cu Musty, recunosc!” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Survivor România 2021?

Starlin si-a vazut visul cu ochii! Fostul Razboinic s-a intalnit cu tatal lui dupa sase ani. Imaginea emotionanta cu cei doi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies