Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Ei sunt "FAVORITII SAPTAMANII"! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

Dupa multe momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.Ei sunt concurentii care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in Gala de maine.

Surpriza de proportii la "Puterea drgostei"! Ei sunt "FFAVORITII SAPTAMANII

Surpriza de proportii la "Puterea drgostei"! Ei sunt "FAVORITII SAPTAMANII"

Pe de o parte, Ella, Bianca si Andreea Oprica au fost cele mai voatate trei fete. In urma voturilor primite, Ella fost desemnata favorita saptamnii si a devenit din nou lider al casei fetelor. Concurenta a fost atat de placut surprinsa de faptul ca a fost din nou votata de public, fiind desemnata favorita din casa fetelor in a doua saptamana consecutiv, incat a inceput sa sara in sus de bucurie cand si-a auzit numele.

Citeste si: Culita Sterp, aparitie uluitoare la bordul noului sau bolid de lux! Iata ce masina rosie ca focul si-a achizionat recent artistul!

Surpriza de proportii la "Puterea drgostei"! Ei sunt "FFAVORITII SAPTAMANII

Pe de alta parte, Iancu, Marius si Livian au intrat in cursa pentru pozitia de lider al casei baietilor. In urma voturilor primite din partea publicului, Iancu a fost din nou ales liderul casei baietilor si a intrat in marea cursa pentru premiul de 1500 de euro in Gala de maine.

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate