Surpriza de proportii la "Puterea dragostei"! Ei sunt "FAVORITII SAPTAMANII"! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

Dupa multe momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii, din casa fetelor si respectiv din casa baietilor.


In articol:

Ei sunt concurentii care au o sansa la premiul saptamanal care va fi acordat in Gala de maine.

Surpriza de proportii la "Puterea drgostei"! Ei sunt "FAVORITII SAPTAMANII"

Pe de o parte, Ella, Bianca si Andreea Oprica au fost cele mai voatate trei fete. In urma voturilor primite, Ella fost desemnata favorita saptamnii si a devenit din nou lider al casei fetelor. Concurenta a fost atat de placut surprinsa de faptul ca a fost din nou votata de public, fiind desemnata favorita din casa fetelor in a doua saptamana consecutiv, incat a inceput sa sara in sus de bucurie cand si-a auzit numele.

Citeste si: Culita Sterp, aparitie uluitoare la bordul noului sau bolid de lux! Iata ce masina rosie ca focul si-a achizionat recent artistul!

Citeste si: Traian Băsescu a dezvăluit totul despre colaborarea cu Securitatea. E bomba serii - capital.ro

Pe de alta parte, Iancu, Marius si Livian au intrat in cursa pentru pozitia de lider al casei baietilor. In urma voturilor primite din partea publicului, Iancu a fost din nou ales liderul casei baietilor si a intrat in marea cursa pentru premiul de 1500 de euro in Gala de maine.

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies