Surpriză de proporții la Bravo, ai stil Celebrities! Ilinca Vandici a făcut anunțul: ''Doar în marile finale s-a întâmplat asta''

,
BAS

Ilinca Vandici: ''Doar în marile finale s-a întâmplat asta'' 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Surpriză de proporții la Bravo, ai stil Celebrities! Nimeni nu s-ar fi așteptat! Care dintre concurente s-a plasat pe primul loc în rândul preferințelor telespectatorilor?


In articol:

Surpriză de proporții la Bravo, ai stil Celebrities! Nimeni nu s-ar fi așteptat! Care dintre concurente s-a plasat pe primul loc în rândul preferințelor telespectatorilor?

Surpriză de proporții la Bravo, ai stil Celebrities! Ilinca Vandici a făcut anunțul: ''Doar în marile finale s-a întâmplat asta''

În această seară, la Bravo, ai stil Celebrities! două concurente au avut parte de surprize de proporții. Ilinca Vandici a anunțat cărei concurente i-a revenit procentajul care a propulsat-o pe locul doi în preferințele telespectatorilor.

Citeste si: ASTAZI la Bravo, ai stil! Celebrities: Moment incendiar de dans intre Ilinca Vandici si Tibi Clenci! "Nu pot sa fac asta..."

„Concurenta care se plasează pe locul doi în preferințele telespectatorilor este SENSY!”, a exclamat Ilinca Vandici. Deși a urcat pe locul doi în topurile preferințelor telespectatorilor, Ilinca Vandici a fost mirată de faptul că Sensy nu părea bucurată de vestea pe care tocmai i-a dat-o: „Nici asta nu te mișcă?! Eu leșin!”, a fost întrebarea pe care Ilinca Vandici i-a pus-o concurentei Sensy.

BAS

Sensy a declarat că se aștepta la acest rezultat, dar nu și la locul doi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La auzul veștii și întrebării Ilincăi Vandici, Sensy a replicat: ”Ba da, cumva mă așteptam, adică, mă așteptam să fiu în top trei, patru...

pe locul doi chiar nu mă așteptam. Dar primesc foarte multe mesaje, foarte multe, și mă așteptam cumva, așa. Acum, nu știu dacă ele sunt adevărate, dacă ei chiar mă votează și chiar mă susțin cu adevărat, dar primesc foarte multe. Chiar au dreptate, cine îmi spune că m-a votat, chiar m-a votat. Mulțumesc mult!”

Procente ca în marile finale pentru una dintre concurente! Cine a ieșit pe locul întâi în preferințele telespectatorilor?

După anunțul plasării concurentei Sensy pe locul doi în preferințele telespectatorilor, cu un procentaj de 20,5%, a urmat anunțarea concurentei care s-a plasat pe locul întâi. Ilinca Vandici a fost surprinsă de procentaj.

Citeste si: Raluca Badulescu, reactie dura la adresa concurentelor pe care le paste pericolul eliminarii in curand! "Voi nu faceti styling!"

„Procentajul ei este de... 54,2%! Este copleșitor, fetelor! Cred că doar în marile finale, în marile finale cred că am mai avut un procentaj de genul ăsta”, a declarat, surprinsă, Ilinca Vandici.

„Doamnelor, domnilor, preferata voastră, până în acest moment, din sezonul șapte Bravo, ai stil Celebrities! este... Ruxi!”, au fost spusele Ilincăi Vandici la anunțarea concurentei Ruxi, cea care a ocupat locul întâi în preferințele telespectatorilor.

BAS

Ruxi a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că se află pe locul întâi în topul preferințelor telespectatorilor

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La auzul acestora, Ruxi a izbucnit în lacrimi de bucurie, colegele ei de breaslă felicitând-o, în același timp, pe fundal.

 

Citește-ne pe

Citește și:

PROGRAM TV Bravo, ai stil! Celebrities. În ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea la Kanal D?

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: A venit Militia!

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Carmen Negoita izbucneste in lacrimi! "Toata lumea m-a luat la suturi" Juratii sunt mai aprigi ca niciodata!

Situatie fara precedent! Concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", revoltate in culise! Carmen Negoita rabufneste! Iata cum au reactionat juratii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies