Surpriză de proporţii în casa Puterea Dragostei! Ce le-a pregătit Cristina Mihaela concurenţilor

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 iul 2022, 22:30
Ce se ascunde în Cutia Pandorei?

Cristina Mihaela le-a pregătit o surpriză inedită concurenţilor din casa Puterea Dragostei în ultima zi din an. Ce se află, de fapt, în Cutia Pandorei?

La finalul ediţiei de astăzi, Puterea Dragostei, Cristina Mihaela a ţinut să le facă o surpriză concurenţilor. Aşa că a venit cu o cutie în care se ascundea ceva inedit la care concurenţii nici nu se aşteptau, drept răsplată pentru parcursul lor în această competiţie.

Ce se ascunde în Cutia Pandorei?

Pentru că mâine trecem în Noul An, Cristina Mihaela le-a făcut un cadou inedit concurenţilor.

Ce se ascunde, de fapt, în cutiuţa magică?

Ei bine, concurenţilor din casa Puterea Dragostei l-a fost pregătit un mesaj emoţionat şi în acelaş timp important, la sfârşit de an.

Cristina Mihaela a fost cea care a deschis cutiuţa magică şi le-a citit mesajul, care ascunde o decizie foarte importantă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei-Ediţia de joi, 31 decembrie-Prima parte- VIDEO. Alexandra își iese din minți!

"Dragi concurenţi, anul 2020 a fost un an greu pentru toată omenirea, dar şi pentru noi familia Puterea Dragostei. Din păcate, niciunul dintre voi nu a putut petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, dar din fericire vă aveţi unii pe ceilalţi, iar acest fapt vă ajută să treceţi mai uşor pragul Noului An.

Indiferent de conflictele şi discuţiile aprinse pe care le-aţi avut, aţi rămas aici în competiţie şi aţi luptat pentru visul vostru. Astăzi, în prag de Nou An ne dorim să ştergem cu buretele tot ceea ce nu a fost bun şi astfel, să intraţi curaţi în anul 2021, care ar trebui să însemne pentru noi şi pentru voi un nou început. Daţi-vă cu toţii o nouă şansă şi încercaţi să trăiţi această experienţă cât mai frumos posibil.
Aşadar, am anulat cartonaşele în speranţa că niciunul dintre noi nu va mai oferi motive necesare pentru a fi sancţionaţi."
, a relatat Cristina Mihaela.