Sfântul Nicolae 2022. Surprinde-l pe Nicolae cu un mesaj de ziua lui! Urări și mesaje haioase pentru cei dragi, de 6 decembrie

Author: Cristina Mocanu

De Sfântul Nicolae, peste 800.000 de persoane își serbează ziua numelui

Sursa: https://pixabay.com/

Trimite-le persoanelor dragi o urare de ziua numelui de Sfântul Nicolae.

De Sfântul Nicolae, peste 800.000 de persoane își serbează ziua numelui, așa că îi poți surprinde pe cei dragi cu o urare deosebită.

Mesaje de Sfântul Nicolae 2023

În data de 6 decembrie, de ziua Sfântului Ierarh Nicolae peste 800.000 de români își serbează ziua onomastică. Dacă nu poți fi alături de persoana dragă fizic, o poți surprinde cu un mesaj unic, iar bucura va fi una garantată.

Iată o parte dintre mesajele cu care le poți aduce un zâmbet celor apropiați:

Lustruiește-ți ghetele şi după, mergi la culcare! Nu contează că ești singură… Moș Nicolae va veni şi iți va pune în ghetuțe doar zâmbete şi voie bună… să le împarți apoi în stânga şi în dreapta:) Şi eu o să vreau un zâmbet! Să-mi păstrezi unul!

Cu ocazia sfântului Nicolae îți doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viață!!!Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!!!!

Citește și: Câți români își serbează ziua pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae. De ce se pun crenguțe de pomi fructiferi în apă în seara de Moș Nicolae

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!

Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți şi fac o gesturi minunate față de cei dragi şi nu numai.Fie

ca această perioadă să îți aducă şi ție multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei.

Dacă continui să fii supărat, Moș Nicolae nu-ți va aduce nimic….  Înnoiește-ți sufletul tău bun, așa cum îl știu eu şi trăiește câteva momente de fericire şi mulțumire… şi uită-te în ghetuțe… ai să găsești un gând bun de la mine… Te sărut!

Nimic nu se compară cu un zâmbet pus pe buzele tale. Și pentru că este ziua ta, îmi doresc ca Sfântul Nicolae să îți picure bucurie pe chipul tău, iar când ne vom vedea...tu să îmi poți zâmbi. La mulți ani cu sănătate Nicolae/Nicoleta.

Mi-am pus ghetele la geam în speranța că vei trece pe la mine. Vrei să fii tu Moșul meu? La mulți ani!

Ziua Sfântului Nicolae este o sărbătoare sfântă, ziua în care ar trebui să uiți de toate eșecurile și necazurile și să-ți amintești de ideea simplă că minunile se întâmplă peste tot și tot timpul. Să fii fericit!

Îți doresc sărbătoare minunată și o dispoziție excelentă! Să fie abundență în toate domeniile! La mulți ani de Sfântul Nicolae!

Mi-am adus aminte că ai trecut aseară pe la geamul meu și mi-ai picurat lumină în ghetuțe, iar eu, acum, îți întorc favoarea și își urez să ai parte de lucruri minunate în această zi, de Sfântul Ierarh Nicolae.

Mesaje haioase de Sfântul Nicolae

Este noaptea lui Moș Nicolae, așa ca pregătește-ți ghetuțele. In primul rând spală-le! După care eu îți pot ura toate cele bune. La mulți ani!

Citește și: MOȘ NICOLAE 2022. Ce cadouri poți face de Moș Nicolae, în funcție de zodie. Darurile preferate de nativi

Pune-ți ghetuțele la fereastră! Moș Nicolae este în drum spre tine cu cadoul de la mine! La mulți ani!

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae

Cizmulițe lustruite îl așteaptă la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastră! La mulți ani de Sfântul Nicolae!

Surpriză!!! Anul acesta Moș Nicolae nu ți-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit și singur, ce așteaptă doar un semn pentru a arata ce are mai bun și cald. La mulți ani!

Sursă: libertatea.ro

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies