Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", o actrita optimista si extrem de ambitioasa! Iata ce ganduri are la sfarsit de an Asli Enver si unde se vede peste zece ani!

Asli Enver este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Asli Enver este coperta lunii ianuarie a revistei BeStyle Magazine. Actrita a vorbit jurnalistilor despre filmul in care joaca rolul principal alaturi de Meryem Uzerli si Ozcan Deniz:  "Filmul nu este un gen obisnuit in Turcia. Imi place foarte mult acest gen! Mi-a facut o mare placere sa joc! De fapt, a fost asumat un risc foarte mare!"

Cu rolul din serialul "Mireasa din Istanbul", a obţinut Premiul pentru Cea mai Buna Actriţa la premiile Altin Kelebek ("Fluturele de Aur"). Intrebata "Ce inseamna acest premiu pentru un actor?", Asli Enver a raspuns: "Altın Kelebek" este un premiu foarte prestigios si onorabil. Este plin de semnificaţie pentru mine. Sunt fericita ca i-am facut mândri pe cei din echipa şi familie.  Odata cu acest premiu, am avut prilejul sa mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine pâna azi!"

Intrebata unde se vede peste 10 ani, Asli Enver a raspuns: “Probabil îmi voi continua profesia, dar viaţa este plina de surprize. Nu ştiu ce îmi va aduce. Având obiective şi fiind motivata în acest sens, cred ca nu ma voi situa chiar rau peste 10 ani. ”
(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate