Feyza Isik (Cevahir, mama lui Seyit, din "Steaua sufletului"), o actrita de origine germana, care a ajuns sa cucereasca publicul din Turcia cu talentul si daruirea sa pentru actorie!

Feyza Isik este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Feyza Isik s-a nascut in 1975, in Germania, unde a si-a petrecut copilaria si a urmat studiile primare si liceale. La varsta majoratului s-a mutat impreuna cu familia sa in Istanbul, unde a urmat Facultatea de Teatru si Film din cadrul Diviziei de Teatru Mujdat Gezen. In paralel a urmat si studiile de Dramaturgie si Critica teatrala in cadrul Departamentului de Literatura al Universitatii din Istanbul.

Feyza Isık, care a avut prima experienta in domeniul actoriei cu o serie de productii turcesti, precum: Filinta- Bir Osmanlı polisiyesi, Gamsız Hayat, Ali Ayşe'yi Seviyor, Kayıp Madalyon, Sudan Bıkmış Balıklar, Anneannem, Bir Bulut Olsam, Sır Gibi, Taşların Sırrı, Cemile-Ömer Seyfettin, Yüksek Ökçeler, Berberler,Ömer Seyfettin- Mahçupluk İmtihanı, Ben Deniz Aysel, Haziran Gecesi, Melek, Ölümsüz Ask, Lise Defteri, Günah, Filler ve Çimen, Ruhsar, Delikanlı, Baba Evi ve Gurbetçiler.
Anul trecut a fost cooptata sa faca parte din distributia serialului "Steaua sufletului", in care a interpretat magistral rolul lui Cevahir, alaturi de colegii sai de breasla pe care ii adora:  Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci si Selim Bayraktar.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate