Feyza Isik (Cevahir, mama lui Seyit, din "Steaua sufletului"), o actrita de origine germana, care a ajuns sa cucereasca publicul din Turcia cu talentul si daruirea sa pentru actorie!

,

Feyza Isik este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Feyza Isik s-a nascut in 1975, in Germania, unde a si-a petrecut copilaria si a urmat studiile primare si liceale. La varsta majoratului s-a mutat impreuna cu familia sa in Istanbul, unde a urmat Facultatea de Teatru si Film din cadrul Diviziei de Teatru Mujdat Gezen. In paralel a urmat si studiile de Dramaturgie si Critica teatrala in cadrul Departamentului de Literatura al Universitatii din Istanbul.

Feyza Isık, care a avut prima experienta in domeniul actoriei cu o serie de productii turcesti, precum: Filinta- Bir Osmanlı polisiyesi, Gamsız Hayat, Ali Ayşe'yi Seviyor, Kayıp Madalyon, Sudan Bıkmış Balıklar, Anneannem, Bir Bulut Olsam, Sır Gibi, Taşların Sırrı, Cemile-Ömer Seyfettin, Yüksek Ökçeler, Berberler,Ömer Seyfettin- Mahçupluk İmtihanı, Ben Deniz Aysel, Haziran Gecesi, Melek, Ölümsüz Ask, Lise Defteri, Günah, Filler ve Çimen, Ruhsar, Delikanlı, Baba Evi ve Gurbetçiler.
Anul trecut a fost cooptata sa faca parte din distributia serialului "Steaua sufletului", in care a interpretat magistral rolul lui Cevahir, alaturi de colegii sai de breasla pe care ii adora:  Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci si Selim Bayraktar.

 

Citește și:

Halit este “incoltit”! Afla ce se va intampla in aceasta seara, intr-un nou episod captivant din serialul “Pretul fericirii”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Zile de cosmar pentru Halit! In aceasta seara, 16 septembrie, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii'', pe Kanal D

Incep sa cada mastile si fiecare sa isi arate adevarata fata! Ce se intampla in ''Pretul fericirii'', ASTAZI, 15 septembrie, de la 20:00, pe Kanal D

Halit, in fata unei alegeri dificile! Afla ce decizie va lua barbatul in ceea ce o priveste pe Yildiz, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de...

Sahika, in stare de orice pentru a-si atinge scopul! Afla ce strategie malefica va pune din nou la cale imopotriva rivalei Ender, ASTAZI, intr-un nou episod din "Pretul...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies