"Sunt însărcinată în luna a treia" Mesajul Ralucăi Munte i-a lăsat pe toți cu gurile căscate

Author: R.V.

Fosta concuurentă din primul sezon al show-ului matrimonaial "Puterea dragostei", Raluca Munte a făcut, de curând, un nou vlog pentru fanii săi.

În vlogul postat pe canalul YouTube, Raluca și iubitul ei Origen Todoran, răspund fanilor întrebăbărilor pe care aceștia le-au tot pus în ultima vreme. Printre întrebările cele mai des puse de fanii Ralucăi a fost și cea legată de o posibilă sarcină a acesteia. 

Este sau nu însărcinată Raluca?

Ei bine, din vlogul de mai jos puteți afla că nu este. Iată ce destăinuri au mai făcut cei doi:

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

Citeste si: Zănoagă și-a luat mașină ca să se dea mare și s-a făcut de râs! Detaliul umilitor pe care l-au observat toți

Citeste si: Ti-l mai amintesti pe Alex Beni din primul sezon "Puterea dragostei"? Carismaticul tanar a revenit la marea sa iubire! Iata cum a fost surprins!

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies