Sukran in pericol de moarte! Afla ce masuri riscante va lua Filiz pentru a-si salva mama din ghearele mortii, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Filiz se confrunta din nou cu o situatie extrema, aceasta isi risca viata pentru a-si salva mama de la moarte.

Fikri nu accepta disparitia sotiei sale si isi paraseste familia. Barbatul este hotarat sa plece in cautarea lui Sukran, pentru a reusi astfel sa intre in posesia diamantelor mult ravinite. In tot acest timp, Omer il urmareste indeaproape pe Fikri pentru a gasi diamantele, care reprezinta din nou o problema pentru familia Elibol.


Pe de alta parte, Tufan incearca sa obtina custodia lui Zeynep. Acesta incepe sa faca demersuri cu ajutorul lui Baris si reuseste sa dezvaluie unele dintre lucrurile intunecate pe care Omer le ascunde. Intre timp, Tufan primeste cea mai frumoasa veste de la Tulay, care il anunta cu bucurie ca este insarcinata.


Pentru Omer, cercul se ingusteaza si acest lucru ii va afecta pe toti. Acesta lupta cu disperare sa castige custodia fiicei sale, insa totul pare ca este impotriva lui.


Seyma, care se simte responsabila pentru moartea lui Sukran, intentioneaza sa intre in ochii lui Fikri cu ajutorul lui Aysel.
In timp ce Baris se ocupa de Omer, el face tot posibilul pentru a o sustine pe Filiz.

In ciuda tuturor dificultatilor, Filiz incearca sa faca fata unei alte probleme apasatoare. Vestea ca mama ei se afla in pericol de moarte, dupa ce fusese sechestrata, cade ca un trasnet asupra lui Filiz, care fara sa stea pe ganduri sare in ajutorul celei care i-a dat viata.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate