Tulay din serialul "Povestea Noastra", aparitie inedita alaturi de cea mai importanta persoana din viata sa! "Esti marele meu suport, inspiratia mea, modelul meu in cariera, te ador!"

Nesrin Cavadzade este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Nesrin Cavadzade s-a nascut in 1982, in Baku, in Azerbaidjan. La varsta de 11 ani s-a mutat impreuna cu familia in Istanbul, unde, mai tarziu, a absolvit Facultatea Teatru si Film. 

In timpul facultatii, talentata tanara a regizat cinci filme de scurt metraj. In 2007 a jucat in filmul "Dilber's Eight Days", rolul principal, pentru interpretarea caruia a castigat premiul pentru "Cea mai buna actrita", in cadrul Festivalului de Film din Ankara. Cu primul ei film în acţiune, a sunat la opt zile ale lui Dilber. Cel mai recent proiect in care a jucat, Nesrin, este bine-cunoscutul thriller american numit "Legends".

Frumoasa Nesrin Cavadzade ii datoreaza cariera sa fulminanta mamei sale, care este tot actrita de profesie si care a insemnat si inca reprezinta motorul tuturor actitvitatilor ei de succes. Aceasta a marturisit in repetate randuri ca isi adora mama mai presus de oricine si orice pe lume si ii dedica ori de cate ori are ocazia cate un scurt elogiu.


"Esti cea mai buna mama! Esti marele meu suport in viata! ispiratia mea, modelul meu in cariera! Te ador!", a scris Nesrin Cavadzade pe contul ei de socializare pentru mama sa.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate