Omer din serialul "Povestea noastra", schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce infatisare a recurs carismaticul Cemal Toktas, pentru un nou rol!

Cemal Toktas este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Cemal Toktas se declara indragostit de televiziune, dar si de scena teatrului si, sustinut de sotia sa, actrita Nergis Ozturk, a pus bazele unei companii de teatru.

"Pentru noi este minunat sa construim ceva impreuna. Ne sprijinim reciproc si suntem foarte fericiti sa lucram impreuna. In fiecare an punem in scena un nou spectacol cu care mergem in diferite orase, astfel incat publicul sa aiba ocazia sa ne vada. Nu intentionam sa jucam pe o singura scena. Ne place sa mergem in provincie, pentru ca amandoi provenim din mediul rural si purtam cu noi valorile oamenilor simpli: libertate, ospitalitate si toleranta", a declarat Cemal Toktas care a devenit foarte popular in urma rolului din filmul “Gunesi Gordum” (2009), un rol de travestit extrem de dificil de interpretat, cu care a castigat numeroase premii pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Cemal si Nergis sunt casatoriti din 2014 si au impreuna un fiu in varsta de 3 ani, Yaman, care a invatat sa faca primii pasi chiar pe scena unui teatru.
"L-am luat prima data cu noi la repetitii cand avea doar cinci sase luni. Nu dorim sa devina actor, dar daca va lua <<microbul>> scenei cu siguranta il vom sprijini", a subliniat Cemal Toktas.

In serialul "Meryem", Cemal Toktas l-a interpretat pe Oktay Sahin, un procuror fara scrupule, insetat de putere, care recurge la orice tertip pentru a obtine o condamnare, un rol care i-a adus de asemenea mare succes, care si-a atras antipatia publicului din cauza faptelor sale, conform scenariului.

Daca pana acum celebrul actor si-a obisnuit publicul cu un look ingrijit si extrem de atragator, acesta a fost nevoit sa recurga la o noua infatisare, surprinzatoare, cu aspect salbatic. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate