Hazal Kaya, din serialul “Povestea noastra”, marea castigatoare la Latino Turkish Awards! Serialul difuzat la Kanal D, premiat cu nu mai putin de cinci distinctii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 13:00
Foto(6)

Serialul fenomen “Povestea noastra”, difuzat la Kanal D de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20.00, a fost productia de televiziune care a primit cele mai multe distinctii.

Hazal Kaya, interpreta personajului principal feminin din serialul fenomen „Povestea noastra”, difuzat la Kanal D, de miercuri pana vineri, la ora 20:00, a castigat doua premii in cadrul Galei „Latino Turkish Awards 2019”, premiul pentru cea mai buna actrita, pentru interpretarea personajului Filiz, si premiul pentru cea mai sexy actrita.

"Sunt fericita si onorata de acest premiu, ma bucur de fiecare recunoastere a muncii noastre si le multumesc celor care m-au ales sa fac parte din acest proiect extraordinar",

a declarat frumoasa actrita.

Citeste si: Filiz si Baris, parteneri pe platourile de filmare si buni prieteni in viata reala! Carismaticul Burak Deniz nu a lipsit de la nunta colegei lui, Hazal Kaya! Iata cum au fost surprinsi cei doi actori alaturi de colegii de breasla!

Serialul fenomen “Povestea noastra”, difuzat la Kanal D de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20.00,

a fost productia de televiziune care a primit cele mai multe distinctii: Cel mai bun serial, Cel mai bun moment emotional, Cea mai buna coloana sonora,  Cel mai bun cuplu de actori in rol principal (Hazal Kaya si Burak Deniz), si premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar (Yagiz Can Konyali).

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Frumoasa actrita se afla intr-un moment exceptional al vietii sale, atat din punct de vedere profesional, bucurandu-se de un succes urias cu rolul din serialul “Povestea noastra”, cat si din punct de vedere personal, Hazal Kaya casatorindu-se luna trecuta cu actorul si regizorul Ali Atay, cu care are o relatie de 5 ani.

Citeste si: Nesrin Cavadzade, „Tulay”, din serialul „Povestea noastra”, are planuri mari pentru viitor!