Subiecte simulare BAC 2021, proba de Economie. Barem de corectare conform edu.ro. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile și problemele

,
Subiecte simulare BAC 2021
Subiecte simulare BAC 2021, proba de Economie.

Elevii de clasa a XII-a și a XIII-a susțin astăzi simularea examenului de Bacalaureat 2021, proba la alegere a profilului. Iată ce subiecte au primit elevii la economie și cum arată baremul de corectare.


In articol:

Elevii de clasa a XII-a și cei de a XIII-a susțin astăzi, 24 martie, ultima probă la simularea bacalaureatului 2021, proba la alegere a profilului, dintre: Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică,

Logică, Economie, Filosofie, Psihologie, Sociologie. Iată  baremul de corectare conform edu.ro, pentru proba de Economie.

simulare bac
Barem de corectare conform edu.ro. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile și problemele

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021, proba la Chimie. Barem de corectare conform edu.ro. Verifică dacă ai făcut corect exercițiile și problemele

Simulare BAC 2021, proba la economie. Subiecte și barem de corectare

Astăzi este ultima probă a simulării examenului de Bacalaureat 2021 este proba la alegere a profilului și specializării. Elevii au trei ore pentru a rezolva subiectele la Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Logică, Economie, Filosofie, Psihologie sau Sociologie la simulare BAC 2021.  

Proba la economie începe la ora 09.00, iar elevii au la dispozițe trei ore pentru rezolvarea subiectelor.

Din cauza pandemiei de coronavirus, în 5% dintre liceele din țară- 78 din 1577, nu se vor susține simularile pentru BAC 2021,  deoarece numărul cazurilor de COVID-19 este foarte mare.

Totodată, în cazul localităților carantinate, Ministrul Educației a anunțat că până pe 15 mai pot fi organizate de către inspectorat simulări ale bacalaureatului 2021, după ieșirea din carantină.

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021, proba la matematică. Barem de corectare conform edu.ro. Cum se rezolvau exercițiile și problemele?

Pentru elevii care au urmat liceul într-o limbă a minorităților naționale, ultima probă a simulării examenului de bacalaureat, cea la limba maternă va avea loc joi, 25 martie.

Subiectele pentru proba la economie a simulării examenului de Bacalaureat 2021, dar și baremul de corectare vor fi făcute publice după terminarea examenului și vor fi prezentate în timp real și pe Kanald.ro.

Subiecte simulare examen Economie

simulare Economie
Subiecte simulare examen Economie partea 1

simulare Economie
Subiecte simulare examen Economie partea 2

Barem de corectare Economie

simulare Economie
Barem de corectare Economie

 

Calendar Simulare BACALAUREAT 2021 (pentru clasele a XII-a și a XIII-a)

Examenele de simulare Bac 2021 au început luni, cu proba la limba și literatura

română. Marți, elevii au susținut a doua probă, cea obligatorie a profilului și specializării: matematică și istorie. La proba de miercuri, elevii vor da examen la o disciplină la alegere, în funcție de profilul și specializarea urmate în liceu

Citeste si: Subiecte simulare BAC 2021, proba la istorie. Barem de corectare conform edu.ro

22 martie 2021 Limba și literatura română
23 martie 2021 Examenul obligatoriu al profilului: Matematică sau Istorie
24 martie 2021 Proba la alegere a profilului și specializării
25 martie 2021 Limba și

literatura maternă
31 martie 2021 Afișarea rezultatelor

 

Citește-ne pe
Citește și:

Titularizare 2021. Calendarul complet, număr de posturi și metodologie

Scade ușor rata de infectare în București și Ilfov. 12 județe în scenariul roșu

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Se impune carantina treptat în toată România! Încă cinci orașe intră în scenariul roșu. Ce restricții se vor impune și de când

Simularea examenului de Bacalaureat a fost amânată pentru acești elevi. Unde s-a luat decizia?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies