Su Burcu Yazgı Coșkun, tânăra actriță care jucat rolul Asiye în serialul Totul pentru familia mea, a fost cooptată într-un nou proiect de excepție! Iată cine este chipeșul actor care îi va deveni partener de platou

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2024, 15:15

El este noul partener de platou al renumitei Su Burcu Yazgı Coșkun, actrița care a dat viață personajului Asiye în producția Totul pentru familia mea! Este vorba despre unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia!

Su Burcu Yazgı Coșkun, care va împlini pe 15 aprilie, frumoasă vârstă de 19 ani, își surprinde fanii în continuare cu noi proiecte de excepție. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, actrița a dovedit un talent nativ uluitor și o carismă captivantă, încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță în anul 2022, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul principal Asiye, care i-a adus cel mai mare succes de până acum.

Su Burcu Yazgı Coş̦kun, pe platourile de filmare de la vârsta de șase ani

Născută în anul 2005, în Istanbul, Su Burcu Yazgı Coșkun a crescut și a studiat sub strictă supraveghere a familiei sale și a fraților ei mai mari. Părinții săi i-au descoperit talentul actoricesc încă de la câțiva ani și au înscris-o la diverse câștiguri. În ciuda vârstei fragede, aceasta a fost selectată de multe ori, datorită abilităților și a inteligenței sale sclipitoare.

În anul 2011, ambițioasa fetiță a făcut parte din distribuția serialului Farklı Boyut, în care a jucat un rol episodic, iar de atunci micuța s-a îndrăgostit iremediabil de fascinantă lume a actoriei și a continuat să participe la multe castinguri de specialitate.

Citește și: Asiye din serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare la scurtă vreme după încheierea sezonului de filmări! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Su Burcu Yazgı Coşkun

Unul dintre cele mai importante și apreciate roluri ale talentatei Su Burcu Yazgı Coșkun, a fost cel jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care dat viață personajului Asiye, o tânără ambițioasă care și-a îngrijit frații după moartea părinților și care a trecut prin multe momente dificile. Acest rol nu numai că a contribuit foarte mult la maturizarea sa, dar i-a adus și cea mare reușită din cariera sa de până acum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El este noul partener de platou al renumitei Su Burcu Yazgı Coșkun, actrița care a dat viață personajului Asiye în producția Totul pentru familia mea

Su Burcu Yazgı Coșkun nu a făcut parte doar din proiecte de televiziune ci a fost cooptată și în cinci filme artistice de succes, care de asemenea i-au adus un plus de notorietate și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum au fost surprinși simpaticii actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran, dincolo de platourile de filmare! „Partenerul meu drag!”

La începutul acestui an, Su Burcu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, iar la scurt timp a fost cooptată într-un alt proiect ce se anunță unul de mare succes, serialul Şehrazad, în care va juca tot un rol principal. Potrivit presei din Turcia, chipeșul actor care îi va fi partener de platou tinerei actrițe este nimeni altul decât Burak Deniz (33 de ani), pe care publicul din România l-a cunoscut în serialul Povestea noastră, în care a jucat alături de Hazal Kaya.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!