Stii care este cea mai arzatoare dorinta a unui copil, de Craciun? Trebuie sa o afli! :)

Cea mai arzatoare dorinta de Craciun a unui copil

Leo Park, in varsta de 6 anisori, s-a alarmat peste masura cand mama lui a inceput sa construiasca o casa de vacanta al carui horn era prea mic ca sa incapa prin el un om, daramite Mos Craciun cu un sac de cadouri, eventual si sania trasa de reni.

Asa ca micutului i-a venit o idee geniala. I-a scris constructorului, Jeremy Paxton, care se ocupa de casa de vacanta si l-a rugat sa proiecteze un horn special pentru Mos Craciun. Textul scrisorii suna cam asa: "Cred ca noua casa a mamei mele nu are un horn mare. Mos Craciun o sa ramana blocat. Va rog, ma puteti ajuta! Cu drag, Leo"

Domnul Jeremy Paxton a fost atat de impresionat de inocenta si naturaletea micutului Leo, incat nu a ezitat sa il ajute. L-a rugat pe arhitect si pe un matematician sa gaseasca o metoda prin care noul horn sa nu afecteze proiectul casei, dar sa fie destul de incapator incat Mos Craciun sa se poata strecura. Baietelul si mama lui au fost invitati de onoare cand echipa de constructori a testat hornul refacut. "E perfect!" a exclamat micutul Leo.

Acum Leo si mama lui abia asteapta sa se mute in noua casa. Bucuros ca Mosul nu va avea probleme cu escaladarea si nici nu va ramane blocat in horn, Leo a rasuflat usurat. Micutul spera ca Mos Craciun sa-i poata indeplini cea mai arzatoare dorinta: Leo vrea cu orice pret sa isi gaseasca catelul, un labrador in varsta de doi ani, pierdut in urma cu cateva luni.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate