START VOT la Survivor România 2021! Iată cum vă puteți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor

,
START VOT
START VOT pentru echipa Războinicilor

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România 2021” a anunțat că liniile de vot s-au deschis pentru echipa Războinicilor. Ce trebuie să faceți pentru a vă susține concurentul favorit?


In articol:

Liniile de vot se deschid din nou la Survivor România 2021, de această dată tot pentru echipa Războinicilor. Primul joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de echipa albastră, astfel publicul de acasă are posibilitatea de aș-i susține favoritul. Vă puteți vota favoritul din echipa Războinicilor numai pe parcursul consiliului de nominalizare.

Cum trebuie să procedezi pentru a vota concurentul favorit din echipa Războinicilor?

Echipa Războinicilor a pierdut primul joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021, motiv pentru care liniile de vot se vor deschide pentru ei în această seară, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. Fiecare concurent va putea fi votat de public prin SMS la 1230. 

START VOT
Razboinicii supusi la vot

Pentru ca votul să fie luat în considerare, acesta trebuie exprimat doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT. Pentru a-ți vota concurentul favorit din echipa Războinicilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi luat în considerare.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri incredibile despre strategiile pe care Elena Marin le face la Survivor România 2021: ”Pe Ștefan l-a acaparat ușor...”

Liniile de vot vor rămâne deschise până când Daniel Pavel va spune STOP VOT.

Orice vot exprimat după acest moment nu va mai fi luat în considerare.  

”Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran.  Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone.   Tariful se aplică automat. Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”

, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

START VOT
Razboinicii nominalizeaza

Votul publicului este foarte important pentru concurenții de la Survivor România 2021. După nominalizările făcute de concurenți în cadrul consiliului, eliminarea se va face ținând cont de preferințele publicului.

 Dintre concurenții aflați în pericol de eliminare în această săptămână, acasă va pleca cel care va avea cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că fiecare SMS trimis poate schimba complet situația.

Citeste si: Primul joc pentru imunitate al săpămânii la Survivor România 2021. Ce premiu suplimentar este pus în joc? Daniel Pavel a anuțat pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

 

Citește-ne pe
Citește și:

Primul joc pentru imunitate al săpămânii la Survivor România 2021. Ce premiu suplimentar este pus în joc? Daniel Pavel a anuțat pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

Un profesor de religie a făcut un copil cu o elevă de 17 ani: a fost condamnat DEFINITIV de justiție

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri incredibile despre strategiile pe care Elena Marin le face la Survivor România 2021: ”Pe Ștefan l-a acaparat ușor...”

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 30 aprilie 2021 -VIDEO. Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Cucu: „Când nu te aștepți...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies