START VOT la Survivor România 2021! Iată cum vă puteți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor

,

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România 2021”, a anunțat că liniile de vor s-au deschis pentru echipa Faimoșilor. Cum vă puteți susține favoritul din echipa Faimoșilor?


In articol:

Liniile de vot se deschid din noul la Survivor România 2021, de această dată pentru Echipa Faimoșilor. Al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de echipa roșie, astfel publicul de acasă își poate susține concurentul favorit. Vă puteți vota favoritul din Echipa Faimoșilor doar pe parcursul consiliului de nominalizare.

Cum trebuie să procedezi pentru a vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor?

Echipa Faimoșilor a pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021, motiv pentru care liniile de vot se vor deschide pentru ei în această seară, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. Fiecare concurent va putea fi votat de public prin SMS la 1230.  

Pentru ca votul să fie luat în considerare, acesta trebuie exprimat doar în timpul consiliului de nominalizare, imediat după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va da START VOT. Pentru a-ți vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, exact așa cum apare el scris pe ecran. În cazul în care numele concurentului nu este scris corect sau conține diacritice, votul nu va fi luat în considerare.

Citeste si: Jador, criticat de echipa Faimoșilor! Zannidache lovește din nou la Survivor România 2021: ”Ți-am suportat toate...”

Liniile de vot vor rămâne deschise până când Daniel Pavel va spune STOP VOT. Orice vot exprimat după acest moment nu va mai fi luat în considerare.  

Votul publicului este foarte important pentru concurenții de la Survivor România 2021. După nominalizările făcute de concurenți în cadrul consiliului, eliminarea se va face ținând cont de preferințele publicului.

Dintre concurenții aflați în pericol de eliminare în această săptămână, acasă va pleca cel care va avea cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că fiecare SMS trimis poate schimba complet situația.

Citeste si: Starlin, dezvăluiri incredibile la Survivor România 2021! Motivul pentru care Războinicii au propus-o pe Mellina spre eliminare

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador, criticat de echipa Faimoșilor! Zannidache lovește din nou la Survivor România 2021: ”Ți-am suportat toate...”

România dă drumul la spectacole în aer liber cu 500 de oameni

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Starlin, dezvăluiri incredibile la Survivor România 2021! Motivul pentru care Războinicii au propus-o pe Mellina spre eliminare

Amna de la Survivor România 2021, copil cu Zanni sau Jador?! Fosta Faimoasă a făcut declarații incendiare: "Am avut o chimie cu el"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies