Start Vot la Survivor România 2021! Ce trebuie să faci pentru a-ți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor?

,
Start vot pentru echipa Războinicilor
Start vot pentru echipa Războinicilor [Sursa foto: Captură KANAL D]

S-a dat start vot la Survivor România 2021, așa că îți poți susține concurentul favorit din echipa Războinicilor doar pe perioada consiliului de nominalizare. Ce trebuie să faci?


In articol:

Primul joc pentru imunitate al săptămânii a fost unul intens, iar concurenții s-au luptat cu toate forțele pentru a ieși învingători. În cele din urmă, echipa Faimoșilor a reușit să obțină victoria finală cu scorul de 10 la 6, ceea ce înseamnă că pe Războinici îi așteaptă un nou consiliu de nominalizare dificil, cu multe emoții și alegeri dificile.

Cum îți poți susține concurentul favorit la Survivor România 2021?

Liniile de vot s-au deschis la Survivor România 2021. Ce să faci pentru ca votul să fie valid?

Emoții mari în această seară pentru echipa Războinicilor. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pe traseu pentru a obține imunitatea, dar nu au reușit să facă acest lucru, astfel că acum trebuie să facă din nou nominalizări în cadrul consiliului de nominalizare. Prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, Daniel Pavel, a anunțat că liniile de vot se deschid pentru echipa Războincilor, astfel că fiecare concurent poate fi votat de public doar în timpul consiliului de nominalizare, în intervalul de timp menționat, mai exact până când se va spune Stop Vot.

Citeste si: Cine este iubita lui Musty de la Survivor România 2021. Iubita războinicului a vorbit pentru prima dată despre relația lor.

Pentru ca votul să fie valid este foarte important ca numele concurentului să fie scris corect, așa cum apare afișat pe ecran, fără diacritice.

Mesajele trebuie trimise doar după ce Daniel Pavel va anunța că se deschid liniile de vot, în caz contrar, voturile nu vor fi luate în considerare.

„Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat.

Aș vrea să reamintesc publicului că nu puteți vota până nu deschidem liniile de vot.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Echipa Războinicilor se află din nou în situația de a face nominalizări, iar deciziile încep să fie din ce în ce mai dificile. Fiecare concurent își va exprima votul luând în calcul diferite criterii. Dacă unii vor vota ținând cont de performanțele sportive ale coechipierilor, alți concurenți se vor baza mai mult pe relațiile de prietenie, având în vedere că s-au format deja mici grupulețe și alianțe. 

Citeste si: Jador, acuzat că fură mâncarea colegilor săi. Zannidache a dezvăluit cum acționează Faimosul: ”Așteaptă un moment de neatenție și..”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Catalin Morosanu s-a luat grav de Sebastian Chitosca, noul concurent de la Survivor Romania dupa ce a fost acuzat ca ar avea o relatie cu Elena Marin! Scandal de proportii in...

Belgia a bătut Danemarca, după ce a fost condusă la pauză, și s-a calificat în optimile Euro 2020

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Bomba la Survivor Romania 2021! Primul cuplu din competitie: Roxana Ghita s-a indragostit de un coleg:"Are o afinitate pentru mine, avem o chimie încă din prima zi!"

Jador și Alexandra Stan, mai apropiați ca niciodată. Faimoasa și-a deschis sufletul în fața cântărețului: „Înainte să fiu cunoscută...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies