Start Vot la Survivor România 2021. Acum îți poți susține concurenții favoriți din echipa Războinicilor

,
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2021
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

În această seară, liniile de vot se deschid pentru echipa Războinicilor pentru că ei au pierdut al doilea joc de imunitate al săptămânii. Iată ce trebuie să faci pentru a-ți vota preferații.


In articol:

Liniile de vot se deschid de fiecare dată pentru echipa care pierde jocul de imunitate. În situația în care o echipă pierde ambele jocuri de imunitate ale săptămânii, liniile de vot rămân închise în cel de-al doilea consiliu de nominalizare, având în vedere că publicul a reușit să își susțină, deja, favoriții.

În această seară, liniile de vot se vor deschide pentru echipa Războinicilor.

Cum să procedezi pentru a vota concurentul favorit din echipa Războinicilor?

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de echipa Războinicilor. Concurenții au luptat și au fost determinați să câștige, însă Faimoșii s-au impus pe traseu și au obținut victoria. Astfel, dacă în urmă cu o seară liniile de vot s-au deschis pentru echipa Faimoșilor, de această dată, Războinicii vor avea șansa de a fi susținuți de public.

Pentru a vota concurentul favorit din echipa Războinicilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia. Este foarte important ca numele să fie scris corect, fără diacritice, exact așa cum apare el pe ecranul televizorului. În cazul în care votul nu conține numele corect al concurentului din echipa Războinicilor, atunci va fi considerat vot nul și nu va fi luat în calcul.

Citeste si: Replici acide între Elena Marin și Raluca Dumitru: „Elena, nu te uita la mine că...” Incredibil ce și-au spus cele două Faimoase în consiliu

Un alt detaliu important este momentul în

care se poate vota. Publicul își poate susține favoriții doar în timpul consiliului de nominalizare, mai exact din momentul în care Daniel Pavel spune START VOT și până când declară liniile de vot închise spunând STOP VOT. Orice SMS trimis în afara acestui interval nu va fi luat în calcul, votul fiind nul.

„În această seară, în echipa Războinicilor vor putea fi nominalizate și fetele. Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

La fel cum se întâmplă la fiecare consiliu de nominalizare, emoțiile sunt uriașe pentru concurenți. În această seară, Războinicii vor face nominalizări. Din consiliul de nominalizare anterior, nominalizați spre eliminare sunt Ștefan și Sebastian din echipa Faimoșilor. 

Citeste si: Zanni, atac fără precedent la adresa lui Ștefan: „Pentru mine e o cauză pierdută pentru că...” De la ce a pornit conflictul?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ștefan a fost provocat să sară la bătaie? Elena Marin și Cucu, de partea Faimosului: „Au încercat să se joace cu mintea ta!” Ce s-a întâmplat, de fapt, pe traseu?

Acuzaţii grave din PNL pentru Nelu Tătaru: Persoane care NU are calitate de membru, pusă preşedinte de filială

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Ștefan de la Survivor România 2021 a răbufnit: „Până la 20 de ani nu ai avut cablu în casă!” Cum a reacționat Zanni?

Sora lui Culiță Sterp, criticată dur de mămicile de pe instagram. Detaliul pentru care a fost pusă la zid: „Și eu sunt mamă, dar...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies