Starlin da de pamant cu Maria Chitu dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Mai, fata, tu nu esti..."

,
Starlin, despre Maria Chitu
Starlin da de pamant cu Maria Chitu

Starlin a povestit exact de ce multi concurenti sunt impotriva Mariei Chitu de la Survivor Romania 2021 si de unde au inceput problemele intre el si Razboinica.


In articol:

Starlin a dezvaluit in emisiunea online Stafeta Mixta cum au stat lucrurile exact intre el si Maria Chitu de cand concurenta a intrat in competitia Survivor Romania 2021. Ba mai mult, fostul Razboinic ii da dreptate Verei Miron care a avut la inceput si ea un conflict cu Maria din cauza ca voia sa faca curat, iar Razboinica nu

voia sa isi mute lucrurile deoarece era ocupa sa se bronzeze.

Starlin o pune la zid pe Maria Chitu de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Raluca Dumitru, amenintari grave la adresa Elenei Marin:"Cred ca te iau de cozile alea... nu aici, cand iesim din emisiune"

Maria era nou venită în grup. În mod normal, grupul nu trebuie să se adapteze la tine, tu trebuie să te adaptezi la grup. Asta nu înseamnă că nu poți să dai un sfat, dar înainte trebuie să îți câștigi respectul. La îndemânare, de exemplu, nu poți să spui cuiva cum să arunce. Liniștește-te, noi avem o regula, să nu țipăm toți. Omul care este la îndemânare are nevoie de concentrare.  Ea are un ton de voce care te deranjeaza, mai ales dacă țipă, se simte în creier.

Am pierdut un meci, toată lumea era nervoasă. Eu am dat cele mai multe puncte, Maria a dat două puncte, iar Maria a zis că noi am pierdut meciul pentru că inclusiv Starlin nu a făcut rugăciune. Eu nu am făcut rugăciune și am pierdut meciul, asta a spus ea.

Maria Chitu, pusa la zid de Starlin dupa eliminare
Ce spune Starlin despre atitudinea Mariei Chitu la Survivor Romania 2021

Citește și


In următoarea zi mi-a spus că vrea să vorbească cu mine. Eu de obicei spun că ceea ce vrei să îmi spui poti spune de față cu toată lumea.

Am vorbit cu ea si mi-a spus „te superi dacă nu fac rugăciune cu voi?”. I-am zis că e treaba ei, iar apoi m-am gandit să spun asta de față cu toată lumea. Ea a spus că am pierdut meciul pentru că nu am făcut eu rugăciune, apoi mi-a spus că ea nu mai vrea să facă rugăciune cu noi.”

Starlin ii da dreptate Verei Miron in legatura cu Maria Chitu

Citeste si: Sindy, taxata dur de fani dupa eliminarea de la Surivivor Romania 2021. Prima reactie a Anei Porgras dupa ce Razboinica a parasit competitia

Vera i-a spus lui Albert  să ia lucrurile lui și ale Mariei, ca să poată face curățenie. El a spus că își ia lucrurile lui, iar Maria să le ia pe ale ei. A strigat-o pe Maria, iar ea a spus „ia-le tu, ca eu stau la soare, să mă bronzez”. Ce?! Vino și ia lucrurile tale, că poate ai lucruri pe care eu nu trebuie să le văd, cum se întâmpla cu Sindy, care avea în geantă crabi, ca să îi mănânce mai încolo. Atunci Maria s-a certat cu Albert din cauza asta și a spus câteva cuvinte și de aici au început problemele, pentru că toată lumea și-a dat seama de aceste lucruri. Măi fată, tu nu ești în vacanță, ai venit la Survivor", a spus fostul Razboinic, Starlin.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

Culita Sterp, surpriza uriasa cand va ajunge acasa de la Survivor Romania 2021. Ce nu stie Faimosul si va ramane fara cuvinte cand va afla vestea:"El încă nu știe!"

Rusia și-a găsit o nouă piață de desfacere pentru țiței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce i-a facut Maria Chitu lui Sindy in timpul competitiei Survivor Romania 2021. Abia acum, Razboinica a putut spune tot ce s-a intamplat intre cele doua

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies