Sindy, taxata dur de fani dupa eliminarea de la Surivivor Romania 2021. Prima reactie a Anei Porgras dupa ce Razboinica a parasit competitia

,
Sindy, taxata dur de catre fani dupa eliminare
Sindy, mesaj de la fani dupa eliminare

Ana Porgras a vorbit despre Sindy, fosta Razboinica de la Survivor Romania 2021 dupa ce aceasta a fost eliminata din competitie.

Mai multi fosti concurenti de la Survivor Romania 2021 au reactionat in momentul in care Sindy, fosta Razoinica a parasit competitia. Daca Starlin a fost primul care a declarat ca Sindy a fost una din cele mai bune concurente din istoria Survivor Romania la capitolul rapiditate, Ana Porgras  a vorbit si ea pe un Insta Story despre fosta Razboinica:" Sindy a ieșit din competiție.

Mie, sincer, îmi pare rău de ea. Eu cât am fost în competiție și am concurat cu ea a fost WOW pentru mine. Era super forță pe traseu și chiar alerga pe traseu.  Dacă mai avea timp să se refacă, era chiar WOW, le rupea în două pe Faimoase. Mie îmi pare rău de treaba asta, dar ăsta e adevărul.”

Sindy, criticata de fani dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania
Ce a spus Ana Porgras dupa eliminarea lui Sindy

Dupa eliminare, Sindy a fost taxata aspru de catre fani deoarece s-a apropiat foarte mult de Sorin Puscasu. Acestia considera ca asocierea lui Sindy cu Razboinicul au transformat-o de-a lungul ultimelor editii in care ea a aparut:" Multumește-i lui Sorin pentu iesirea ta...înainte erai simpatica dupa ce te-a acaparat Sorin ai devenit un diavol!/ Nedreptate vizavi de Maria ....desi aduce puncte i-ati sarit toti in cap... si Albert cum sa aduca puncte daca se fac presiuni asupra lui ,cum? Erai asa simpatica la inceput..... /Daca nu te aliai cu gașca veselă poate rămâneai mai mult/ Câte vieți mai ai, Sorine?/ Nu mai scăpăm de Sorinel…de săptămâna viitoare o să intre la vot Adelina și Bogdan…săptămâna asta era șansa noastră   să scăpăm

de el…”  

Ana Porgras, mesaj pentru Sindy
Ce a declarat Ana Porgras dupa eliminarea lui Sindy

Sindy a fost eliminata duminica in cadrul Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021 unde concurenta a declarat ca se simte impacata cu rezultatul si tot ce isi doreste este sa ajunga acasa la familia de care ii este foarte dor si de care a realizat ca nu poate sta despartita foarte mult timp.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce a aparut pe contul de socializare al lui Sindy dupa ce Razboinica a fost eliminata de la Survivor Romania 2021:"Nedreptatea, tristețea, durerea nu pot fi..."

Un profesor de religie a făcut un copil cu o elevă de 17 ani: a fost condamnat DEFINITIV de justiție

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Cum a reactionat Culita Sterp dupa mesajul primit de la mama Geta, Iancu Sterp si iubita lui, Daniela Iliescu. Ce i-a spus viitoarea mamica a copilului sau

Ce a spus Starlin despre eliminarea lui Sindy de la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a reactionat imediat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies