Ana Porgras, dezvăluiri după participarea la Survivor România 2021: „Nu cred că aveam șanse să câștig, dar...” Îi poartă sau nu pică lui Jador pentru că a votat-o spre eliminare?

,
Ana Porgras, fostă concurentă la Survivor România, sezonul 2
Ana Porgras, fostă concurentă la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

Ana Porgras, una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor, a fost eliminată de la Survivor România în urmă cu mai multe săptămâni. Ce a declarat recent despre Jador, concurentul care a propus-o spre eliminare?


In articol:

Ana Porgras a fost o adevărată surpriză pentru echipa Faimoșilor, având în vedere că aceasta s-a descurcat foarte bine pe trasee și s-a obișnuit foarte repede cu condițiile grele din Republica Dominicană. Având în vedere că era una dintre cele mai bune concurente, eliminarea ei din competiție a picat ca un trăsnet pentru toți apropiații ei, dar și pentru cei care au susținut-o.

Ce crede Faimoasa despre această situație?

De ce crede Ana Porgras că a fost votată de Jador? 

Deși a avut rezultate remarcabile pe traseele din Republica Dominicană, Ana Porgras a fost propusă spre eliminare de Jador, iar decizia lui a surprins pe toată lumea. Deși a fost dezamăgită petru că a părăsit competiția, Faimoasa a precizat încă din primul moment că nu îi poartă pică lui Jador. La rândul său, acesta a spus că nu a avut o altă opțiune și că din acest motiv a votat-o pe Ana Porgras.

Citeste si: Ana Porgras a spus tot adevărul despre relația cu Zanni: "S-a înfiripat o..."

La câteva săptămâni distanță de la momentul eliminării din competiție, Ana Porgras a dezvăluit că nu crede că ar fi avut șanse să câștige competiția, dar că ar fi putut ajunge în finală.

Cu toate acestea, ea a înțeles că Jador s-a bazat pe votul publicului în momentul în care a propus-o spre eliminare, acesta fiind motivul pentru care nu îi poartă pică în prezent.

„Cred că așa trebuia să se întâmple. Am stat și m-am gândit mult la asta când am ajuns acasă, poate ar fi trebuit să mai rămân, însă lucrurile s-au așezat astfel încât eu am ieșit bine din competiția asta. Am pierdut pe o parte, dar am câștigat mai mult pe de altă parte, am câștigat simpatia unui numar impresionant de oameni. Nu cred că aveam șanse să câștig Survivor România, dar aveam șanse să ajung în finală. Jador cred că s-a gândit că lumea de acasă mă susține și că nu voi fi eliminată. Nici nu știa pe cine să propună. Nu-l judec pentru ce a făcut, nici nu sunt împăcată sută la sută cu ceea ce a făcut. Nu îi port pică, nu am acest sentiment nici pentru oamenii care mi-au făcut mai mult rău.”, a spus Ana Porgras, fosta concurentă de la Survivor România 2021, pentru click.ro.

Ana Porgras a vorbit despre participarea la Survivor România 2021
Ana Porgras a vorbit despre participarea la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

După ce Ana Porgras a părăsit competiția, Zanni a fost cel mai afectat. Concurentul și-a pierdut puterea de concentrare, având în vedere că el și Ana au legat o frumoasă prietenie și reușeau foarte bine să se completeze inclusiv pe trasee.

Citeste si: Zanni, cuvinte dure la adresa Elenei Marin dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021:"Du-te si impusca-te! Vrei sa ramai singura sa stralucesti"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Sora Anei Porgras, dezvaluiri in premiera despre relatia fostei Faimoasei cu Zanni!

Victorie de moral pentru pro-europeni: în Letonia a câștigat partidul anti-Rusia

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

EXCLUSIV Mesajul Anei Porgras pentru Zanni, la întoarcerea în țară, după eliminarea din competiția Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies