Sora Anei Porgras, dezvaluiri in premiera despre relatia fostei Faimoasei cu Zanni!

,
Sora Anei Porgras, dezvaluiri despre relatia ei cu Zanni
Georgiana vorbeste in premiera legatura Anei cu Zanni

Sora Anei a vorbit in premiera despre eliminarea fostei Faimoase de la Survivor Romania 2021, dar si despre chimia pe care a avut-o cu cel mai controversat concurent din competitie.


In articol:

O tara intreaga a vazut cum Zanni a plans dupa ce Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Putini se asteptau sa-l vada pe Zanni doborat de ceva, dar iata ca pana si el si-a aratat latura sensibila si doar o femeie putea fi cauza suferintei lui.

Dar sora Anei a tinut sa faca cateva lamuriri in legatura cu relatia pe care toata lumea crede fosta Faimoasa o are cu Zanni:" Știam că au vorbit, că s-au întâlnit la probele sportive (n.r- Ana și Zanni), dar atât, nimic mai mult. Chimia asta s-a creat între ei. S-a tot speculat că între ei ar fi o relație, nu. Timpul a fost prea scurt pentru a cunoaște o persoană și pentru a avea deja o relație,”  a declarat Georgiana pentru  Wowbiz.

Sora Anei Porgras face primele declaratii despre Faimoasa si Zanni

georgiana, sora Anei Porgras, primele declaratii despre eliminarea Faimoasei
Sora Anei Porgras, primele dezvaluiri despre plecarea Faimoasei din competitia Survivor Romania 2021

Citeste si: Ana Porgras a aratat intregii lumi cum arata picioarele ei dupa traseul cu namol de la Survivor Romania 2021: "Atentie, imagini care va pot afecta emotional..."

„Ei s-au cunoscut înainte și s-au înțeles foarte bine, Ana a spus că a simțit chimia asta deja dinainte să intre în concurs.Ana

a spus că simte apropiere de Zanni, nu au o relație, însă Ana a spus că îl iubește și că e mai mult decât o relație. S-a apropiat foarte mult de el, probabil că aveau foarte multe lucruri în comun, de acolo și apropierea asta.”

Aici nu e vorba despre o relație. Ei s-au apropiat. Cred că Ana i-a înțeles foarte bine problemele lui și cunoscându-l mai bine, a văzut că Zanni e o persoană foarte bună, e un copil foarte bun, chiar dacă el nu știe să joace. 

La televizor nu e chiar foarte bine să îți spui părerea așa cum a făcut-o Zanni. El când are ceva de spus, spune fără să menajeze pe nimeni. Când s-a certat cu Jador, problema nu a fost că Zanni nu spune adevărul, problema a fost în momentul în care s-a certat cu Elena,”   a declarat Georgiana.

Georgiana, detalii despre conflictul lui Zanni cu Elena Marin

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce este intre Zanni si Irisha, noua concurenta de la Survivor Romania 2021:"Parca a uitat ca a plecat Ana!" Doi Faimosi fac dezvaluiri incredibile despre cei doi

„El a jignit-o foarte tare, de aici lumea a reacționat foarte urât acasă. Nu trebuia să reacționeze așa, trebuia să fie mai diplomat. Ana când a intrat, Zanni era văzut foarte bine de acasă.

Cearta cu Elena a fost după intrarea ei, a mai spus sora Anei.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce este intre Zanni si Irisha, noua concurenta de la Survivor Romania 2021:"Parca a uitat ca a plecat Ana!" Doi Faimosi fac dezvaluiri...

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Daniel Pavel, anunt important pentru Faimosi si Razboinici! Care dintre cele doua picturi realizate de concurenti a primit cele mai multe voturi! Iata ce echipa se va bucura de...

Final spectaculos la Survivor Romania 2021, decis la stafeta mixta! Ei au castigat jocul pentru recompensa si se vor bucura de premiul fabulos!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies