Final spectaculos la Survivor Romania 2021, decis la stafeta mixta! Ei au castigat jocul pentru recompensa si se vor bucura de premiul fabulos!

,
survivor romania 2021
Starlin si Jador s-au luptat pentru a aduce victoria echipei lor.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimosii si Razboincii au luptat cu deteminare pentru a castiga premiul fabulos pus in joc, insa in final, o singura echipa si-a adjudecat victoria!


In articol:

In primul joc al saptamanii la Survivor Romania 2021, Faimosii si Razboinicii s-au confruntat pe un traseu nou, extrem de dificil si epuizant, exclusiv pe sol, care i-a determinat să lupte pana in ultima clipa pentru a castiga premiul fara precedent pus in joc. Insa in cele din urma, Razboinicii au reusit sa isi adjudece victoria.

Astfel, concurentii echipei albastre s-au putut bucura de iesirea din camp si de a savura hamburgerii mult ravniti.

Razboinicii au castigat jocul pentru recompensa!

Faimosii si Războinicii s-au luptat cu inclestare maxima pana la epuizare pentru miza pusa in joc, pe un traseu dificil, exclusiv pe uscat. Batalia a fost una epica, iar concurenții au dat totul pe traseu, chiar si cele patru noi fete au luptat cu ambtie si au incercat din rasputeri sa isi ajute echipele. Nu au lipsit nici rasturnarile uluitoare de situatie la Survivor Romania 2021, asa cum se intampla la fiecare joc cu miza importanta.

Jocul de recompensa de astazi a fost deschis de un duel al baietilor, disputat intre Marius, de la Razboinici și Sebastian, din tabara Faimosilor. Primul punct a fost adus de Sebi pentru echipa sa, însă apoi Razboinicii au inceput sa-si revina rapid si au adus scorul la egalitate.

Nici Faimosii nu s-au lasat mai prejos ci au continuat sa lupte, astfel ca scorul a fost deseori la egalitate pe durata meciului. Iar scorul final a fost stabilit la stafeta mixta, unde patru concurenti s-au zbatut sa castige pana in ultima clipa.

survivor romania 2021
Starlin si Jador, in ultimul duel al jocului de recompensa de astazi.[Sursa foto: Captură KANAL D]

In cele din urma, dupa o lupta extrem de stransa, Razboinicii au reusit sa obtina victoria, cu scorul de 10 la 9.

Scorul final a fost transat la stefata mixta. Astfel, din partea Razboinicilor au participat Starlin si Sindy, iar din partea Faimosilor au concurat Jador si Elena Marin.

survivor romania 2021
Dansul victoriei in tabara Razboiniclor, la finalul Jocului de Recompensa![Sursa foto: Captură KANAL D]

Mai intai au plecat pe traseu fetele, iar prima care a ajuns la steag a fost Sindy, dandu-i astfel unda verde lui Starlin care a plecat rapid pe traseu si a ajuns cu un mic avans inaintea lui Jador la proba de indemanare.

In cele din urma cel care a adus victoria echipei sale a fost Starlin, care a luptat cu mare indarjire si s-a revansat pentru esecurile de saptamana trecuta.

Citeste si: MIZA fara precedent la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a facut anuntul! Iata ce premiu fabulos ii asteapta pe castigatorii jocului de recompensa!

Citeste si: Surpriza uriasa astazi, la Survivor Romania 2021! Patru noi concurente au intrat in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci! Cine sunt acestea?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Zanni, bulversat de eliminarea Anei Porgras! Ce i-a spus Culita despre plecarea colegei lor? "Jador a inteles asa! Initial mi-a spus..."

România revine în rândul țărilor normale, după plecarea lui Vlad Voiculescu: Sorin Cîmpeanu anunță teste de salivă, în școli, pentru elevi și profesori

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Surpriza uriasa astazi, la Survivor Romania 2021! Patru noi concurente au intrat in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci! Cine sunt acestea?

MIZA fara precedent la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a facut anuntul! Iata ce premiu fabulos ii asteapta pe castigatorii jocului de recompensa!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies