Spune-mi ce culoare are masina ta ca sa iti spun cine esti! Ai masina neagra - esti puternic, ai masina rosie - esti senzual!

Spune-mi ce culoare are masina ta ca sa iti spun cine esti! Ai masina neagra - esti puternic, ai masina rosie - esti senzual!

Se spune ca masinile rosii primesc mai multe amenzi de circulatie si ca posesorii lor adora sa fie in centrul atentiei. Dar ce se intampla cu cei care conduc masini albe, gri sau albastre? Iti spunem noi!

Se spune ca masinile rosii primesc mai multe amenzi de circulatie si ca posesorii lor adora sa fie in centrul atentiei. Dar ce se intampla cu cei care conduc masini albe, gri sau albastre? Iti spunem noi!

NEGRU: puternic, clasic, elegant
Este culoarea puterii supreme. Conducatorii masinilor negre iubesc eleganta si apreciaza clasicul. Poarta de obicei haine negre pentru ca aceasta culoare le da senzatia de putere.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Jaguar XJL


ALB: pur, direct
Posesorii de masini albe sunt greu de multumit. Sunt cei carora le place sa fie puri, clari si directi. Nu exista nimic de ascuns in spatele acestei culori.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Ford Escape - Oxford White


ALB-PERLAT: stralucitor, entuziasmat, sofisticat
A nu se confuda cu albul! Perlatul aduce stralucire vietii conducatorilor auto. Acestia se simt chic si sunt mereu entuziasmati.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Lexus RX - Startfire Pearl


ARGINTIU: futurist, elegant
Argintiul are o conotatie cool si futuristica, insa cu un strop de eleganta. Conducatorii masinilor vopsite in aceasta culoare apreciaza luxul si stralucirea.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Nissan Altima - Brilliant Silver


ROSU: senzual, dinamic, activ
Exista doua tipuri de rosu: cel aprins si cel inchis. Ambele nuante exprima aceleasi trasaturi, insa la intensitati diferite. Cei care conduc masini rosu aprins vor sa atraga atentia asupra lor. Nu sunt rusinosi si le place sa iasa in oras. Cei care conduc masini rosu inchis nu vor sa iasa chiar atat de mult in evidenta, desi stiu ca au cu ce.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Ferrari California


GRI: neutru, sobru, practic
Persoana care alege sa conduca o masina gri este practica si pragmatica, face liste si vrea mereu sa poarte discutii inainte de a lua o decizie.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Volswagen Tiguan - Pepper Gray Metallic


ALBASTRU DESCHIS: calm, credincios
ALBASTRU INCHIS: increzator, credibil, autoritar
Cel mai bine este sa ai incredere intr-un conducator de masina albastra, indiferent de nuanta acesteia. Secretul tau va fi in siguranta cu el.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Scion IQ - Pacific Blue Metallic


PORTOCALIU: artist, individualist, complex
O masina portocalie striga "unic" prin toti porii. Este una dintre cele mai interesante culori pentru ca cei care aleg sa conduca astfel de masini sunt artisti, creativi si originali.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Toyota Prius C - Habanero


MARO: puternic, unic
BEJ: natural, cu picioarele pe pamant
Conducatorul unei masini maro este cu picioarele pe pamant, elegant, puternic si unic.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Volkswagen Jetta - Toffee Brown Metallic


VERDE INCHIS: echilibrat, de incredere, traditionalist
VERDE DESCHIS: organic, intelegator

O persoana care conduce o masina verde duce, de cele mai multe ori, o viata echilibrata. Cu cat nuanta este mai inchisa, cu atat persoana respectiva este mai de incredere si mai traditionalista.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Dodge Dart - Citrus Peel Pearl


GALBEN: vesel, cu simtul umorului
O persoana care conduce o masina galbena are intotdeauna o dispozitie buna. Stie ca va fi remarcata si are simtul umorului.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Chevreolet Camaro


AURIU: cald, inteligent, elegant

Auriul este considerat a fi cea mai pretioasa culoare. Conducatorii masinilor aurii emana caldura si sunt foarte inteligenti.
Cea mai tare masina in aceasta culoare: Toyota Sienna - Sandy Beach Metallic

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies