Sprijinim Turcia! Pe măsură ce orele trec, numărul victimelor crește iar criza umanitară se adâncește. Ajutorul vostru, oricât de mic, se va face simțit într-o mare de suferință

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 feb 2023, 20:37

Turcia traversează o perioadă cumplită, ca urmare a catastrofei care a distrus multe vieți. Orice sprijin, oricât de mic, se va face simțit într-o mare de suferință.

Poporul turc este pus la grea încercare în aceste momente. Kanal D participă activ în ajutorarea oamenilor al căror destin a luat o turnură greu de descris în cuvinte. Totodată, orice sprijin din partea voastră, oricât de mic, va alina suferința celor aflați la nevoie, a celor care și-au pierdut locuințele, dar și familiile.

Cum puteți ajuta Turcia în aceste momente de cumpănă 

Suferința prin care trec cetățenii Turciei în aceste momente nu poate fi descrisă în cuvinte. Adulți și copii își petrec zilele și nopțile sub cerul liber, fără hrană și apă potabilă, după ce cutremurul catastrofal a distrus totul în cale. Oamenii trăiesc cu frica zilei de mâine și se gândesc la ce este mai rău. Este momentul să ne mobilizăm și să le arătăm semenilor noștri că le suntem alături în aceste clipe grele.

Oricât de mic, sprijinul vostru se va face simțit într-o mare de suferință. Pe măsură ce orele trec, numărul victimelor crește iar criza umanitară se adâncește.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

De aceea, e importantă mobilizarea noastră nu doar ca răspuns firesc la o suferință de moment, ci și în perspectiva consecințelor dezastruoase, umane și materiale, ale acestui cutremur.

Puteți dona in conturile:

Două cutremure în România! Unde au avut loc și ce magnitudine au înregistrat

CONT IBAN (LEI/RON): RO95 UGBI 0000 0120 6851 9RON CONT

IBAN (EUR): RO88 UGBI 0000 0120 6852 0EUR Beneficiar: T.C. BUKRES BUYUKELCILIGI-YARDIM Va mulțumim! #prayforturkey #kanaldromania #donate

Citește și: Live cutremure Turcia și Siria. Numărul morților a depășit 22.000 de mii. Experții nu sunt optimiști în ceea ce privește persoanele care vor mai fi salvate

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.