Sorina Pintea n-a mancat nimic de 72 de ore, in arest! Reactia dura a avocatului sau: ''Acte de tortura''

,

Sorina Pintea este în stare de șoc după ce a fost arestată pentru luare de mită. Aceasta nu mai mănâncă de 3 zile, conform avocatului său.


In articol:

Acesta acuză autoritățile că nu a fost transportată la arestul de la Poliția Capitalei cu o mașină dotată cu asistență medicală. Arestul a șocat înreaga lume politică, după ce aceasta a fost prinsă în flagrant.

Reactia dura a avocatului sau

“Sunt patru intrări la această policlinică – s-a folosit intrarea din Splai, acolo unde era toată presa, evident, pentru a se realiza aceste imagini care nu fac decât să o pună într-o situație umilitoare.

Îmi asum ce spun: sunt acte de tortură la la adresa domniei sale, dacă cumva cineva credea că stă bine cu psihicul în acest moment”, a spus avocatul Viorel Mocanu.

Citeste si: Sorina Pintea se simte rau in arest si cere transferul la un spital din sistemul public. De ce boala sufera fostul ministru

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Citeste si: Ultima ora: Sorina Pintea se simte rau in arest. Ce spune avocatul fostului ministru?

Citeste si: Premiera in sistemul de sanatate! Romanii vor primi asistenta medicala de urgenta la privat, cu decontare integrala de la stat

 

Citește și:

Sorina Pintea se simte rau in arest si cere transferul la un spital din sistemul public. De ce boala sufera fostul ministru

SONDAJ - Se strânge lupta în SUA: Trump a micșorat decalajul față de Joe Biden

Ultima ora: Sorina Pintea se simte rau in arest. Ce spune avocatul fostului ministru?

Fostul ministru Decebal Traian Remeș a murit! Avea 71 de ani

Ce simțea Gică Popescu atunci când Gică Hagi era ales cel mai bun fotbalist al anului? Incredibil ce făcea mereu la început de an: "De fiecare dată, pe 1 ianuarie..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies