Sorin Grindeanu, următorul premier al României?! Ce spune ministrul după ce a fost dat jos din această funcție prin moțiune de cenzură de către propriul partid: "În mod sigur"

Author: Diana Tilă

În această seară, Sorin Grindeanu se află față în față cu Denise Rifai și răspunde la cele 40 de întrebări .

In fiecare sâmbătă, la Kanal D, începând cu ora 22:00, Denise Rifai vă așteaptă cu invitați din lumea mondena, politica sau personalități marcante din România.

Astăzi, Sorin Grindeanu, viceprim-ministru și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, este invitatul jurnalistei Denise Rifai.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ministrul Grindeanu a mărturisit dacă își mai dorește să fie premierul României.

Citeste si: Cine este Mihaela, soția lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii din România

Sorin Grindeanu, următorul premier al României?! Ce spune ministrul după ce a fost dat jos din această funcție prin moțiune de cenzură de către propriul partid

În 2017, Sorin Grindeanu a fost pentru șase luni premierul României. Însă, odată cu adoptarea OUG13 pentru amnistierea unor fapte penale, politicianul a fost demis din funcție.

Mai mult, Grindeanu rămâne în istorie și ca primul și singurul premier dat jos prin moțiune de cenzură de către propriul partid. 

Iată ce a mărturisit ministrul Transporturilor când a fost întrebat dacă își mai dorește să fie premierul României.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

"Orice om politic are un anumit proiect. În mod sigur nu mi-aș dori să fiu prim-ministru fără să fiu președintele partidului din care fac parte. Experimente de tipul acesta au arătat, și nu doar la PSD, chiar și la PNL în istoria recentă, că nu sunt foarte solide", a declarat Grindeanu.

Citeste si: Ce avere are Sorin Grindeanu. Câte case are ministrul Transporturilor și Infrastructurii

În acest context, Denise Rifai a intervenit:" Deci aveți două variante. Fie îl refuzați pe Ciolacu și nu vă duceți premier, fie îl dați jos din barcă."

Grindeanu a contrazis-o pe Denise Rifai și a declarat că: "Nu! Marcel Ciolacu este președintele PSD. Marcel Ciolacu va merge premier.(...) Nu mai repet experiențe nefericite. În momentul în care ești prim-ministru, cred că e foarte important să ai în spate partidul care te susține și să fii președintele acelui partid."

România și Emiratele Arabe Unite au semnat un acord militar în favoarea intereselor comune

Pentru un răspuns mult mai concret, Denise Rifai l-a mai întrebat o dată pe Grindeanu dacă își mai dorește să fie premierul României.

"Dacă lucrurile evoluează în acest sens, nu voi spune nu, cu condițiile pe care le spuneam mai devreme. E foarte grea viața de prim-ministru. Dacă ești responsabil și simți pentru țara ta și cetățenii tăi, te apasă aceste lucruri. Încerci să faci bine cât poți tu de mult, dar nu tot timpul îți iese. Dorința de a face bine este întoarsă și ți se întoarce împotrivă. Nu e un lucru simplu, nu e o țintă pe care să o urmăresc și să o am în acest moment. Am fost prim-ministru, am fost ministru, am fost și președinte de consiliu județean, nu am ținte de acest tip", a mărturisit Sorin Grindeanu.

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies