Sorin a plecat la Survivor România 2021 cu o mare teamă în suflet, dar abia acum s-a aflat. Iubita Războinicului a dezvăluit totul: „A plecat înainte să afle dacă..."

,
Sorin, concurent la Survivor România 2021
Sorin, concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Sorin de la Survivor România 2021 este un bărbat sensibil și chiar dacă își dorește să pară cât mai puternic, de multe ori sentimentele îl copleșesc. Cu ce teamă a plecat în suflet?


In articol:

Sorin, concurentul din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021, a plecat în Republica Dominicană având o mare teamă în suflet, după cum chiar iubita acestuia, Laura, a dezvăluit.

Despre ce este vorba?

Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre relația lor. Ce s-a întâmplat chiar înainte ca el să intre în competiție?

Sorin a fost foarte dezamăgit pentru că a pierdut jocul de comunicare de săptămâna trecută, având în vedere că a ratat ocazia de a citi un mesaj venit din partea iubitei lui, Laura. Războinicul aștepta cu nerăbdare vești din partea ei, iar acum, Laura a dezvăluit ce și-ar fi dorit acesta să afle. 

Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România 2021
Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Facebook]

Se pare că înainte ca Sorin să plece în Republica Dominicană, iubita acestuia și-a dat demisia de la jobul anterior și urma să primească un răspuns din partea unui alt angajator. Acesta a întârziat să apară, astfel că Războinicul a intrat în competiție fără să știe dacă Laura, iubita lui, a obținut sau nu jobul. Tânăra a dezvăluit că în mod cert Sorin aștepta jocul de comunicare pentru a afla această informație, aceasta dezvăluind că îi scrisese în mesajul de Valentine`s Day despre reușita ei pe plan profesional.

Citeste si: Cine este iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021! Incredibil ce mesaje ii trimite războinicului, în Republica Dominicană

„El a avut o grijă înainte să plece. Eu îmi dădusem demisia de la jobul unde lucram înainte și urma să intru la un alt job. Din păcate, el a plecat înainte să afle dacă o să primesc jobul sau nu, din fericire l-am primit.

Cred că ăsta a fost stresul lui acolo în emisiune și și-ar fi dorit foarte mult să vorbească cu mine și să afle că sunt ok din punctul ăsta de vedere. I-am spus că nu sunt singură niciodată pentru că noi locuim împreună și el probabil se stresa pentru că stau singură aici, dar emisiunile le văd la părinții lui, nu stau singură niciodată. Au făcut o brigadă nepotul și frățiorul lui, are un frățior mai mic, de 11 ani, și vin la mine.
Fac trasee de Survivor cu ei prin casă.”,
a dezvăluit iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, într-un live pentru wowbiz.ro. 

În cadrul competiției, Sorin a dezvăluit că și-ar fi dorit foarte mult să citească mesajul venit din partea iubitei, dorul de ea, de casă și de toți cei dragi fiind tot mai mare cu fiecare zi ce trece. 

Citeste si: Razboi intre Sorin si Alin in consiliul de eliminare la Survivor Romania! Cum a reactionat "Buturuga mica" atunci cand a fost nominalizat spre eliminare

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce tatuaj are Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 pe piept? Puțină lume înțelege semnificația

Prima hotărâre definitivă la ÎCCJ împotriva restricțiilor: Închiderea sălilor de fitness din luna martie, anulată

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Sorin Pușcașu

Cine este soția lui Starlin de la Survivor Romania 2021. Cei doi au o fetiță de cinci ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies