Cine este iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021! Incredibil ce mesaje ii trimite războinicului, în Republica Dominicană

,
Cine este iubita lui Sorin ?
Cine este iubita lui Sorin de la Survivor România 2021?[Sursa foto: Instagram]

Sorin Pușcașu are o iubită superbă care îl așteaptă acasă, dar mai ales care îl susține cu sufletul la gură în fiecare ediție a show-ului Survivor România 2021. Tânăra are o metoda incredibilă prin care comunică cu războinicul, deși el nu are acces la niciun mijloc de comunicare.


In articol:

Sorin este un concurent puternic care a dovedit că totul este posbil la Survivor România 2021.  A trecut de la o extremă la altă în doar câteva săptămâni.

El a trecut printr-o nominalizare, a fost la un pas de a fi eliminat, iar acum a ajuns să fie favoritul publicului. Războinicul are acasa o iubită superbă care nu a încetat să-l susțină chiar și atunci când a fost nominalizat. Este alături de el indiferent de situație.

Cine este iubita războinicului Sorin de la Survivor România 2021

Iubita războinicului Sorin de la Survivor România 2021, a pariat pe acesta chiar și în momentul în care a ajuns la nominalizare, după prima săptămână de concurs. Până acum, pariul i-a ieșit, pentru că la consiliul de duminică Sorin Pușcașu a fost votat favoritul publicului și astfel l-a putut nominaliza pe Alin Sălăjean.

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu, are o metodă incredibilă prin care îi trimite mesaje în Republica Dominicană

Laura și Sorin sunt împreună de trei ani și jumătate. Ei s-au cunoscut pe Facebook, pe vremea când războinicul era în echipa de juniori a celor de la Petrolul Ploiești.

Acum, Laura îl susține cu sufletul la gură pe fiecare traseu din fața micului ecran, ea are un mod incredibil de a comunica cu acesta, chiar dacă Sorin nu are acces la telefon. 

Laura îi trimite iubitului ei în fiecare zi mesaje în care îi povestește ce a mai făcut și cât de mult îl iubește, astfel încât, în momentul în care acesta va ieși din concurs, să poată vedea zecile de gânduri pe care ea i le-a trimis.

Sorin și iubita sa nu au mai stat niciodată separați o perioadă așa de lungă, iar cel mai greu penru cei doi este că nu pot comunica. Laura așteaptă cu nerăbdare fiecare ediție din Survivor România pentru a-și vedea iubitul și pentru a-l susține.

Citeste si: Razboi intre Sorin si Alin in consiliul de eliminare la Survivor Romania! Cum a reactionat "Buturuga mica" atunci cand a fost nominalizat spre eliminare

”Este pentru prima dată când suntem separați pentru o așa lungă perioadă de timp

și cel mai groaznic lucru este că nu pot vorbi cu el! Îl văd doar la televizor și în poze, dar nu încetez niciodată să vorbesc cu el! Continui să îi dau mesaje zlnic pe WhatsApp, ca și cum le citește, despre ce fac cu ziua mea, chiar dacă telefonul lui este acasă! Știu că îl va bucura să le vadă când se termină emisiunea! Sunt mândră că sunt iubita unui bărbat atât de  determinat, ambițios și curajos! Mă rog pentru el să reziste cât mai mult în această competiție, chiar dacă îmi este
foarte greu fără el, dar știu că lui îi este și mai greu acolo fără familie, fără mâncare, într-o luptă continuă pentru a supreviețui. Am încredere că el va câștiga Survivor România 2021”, 
a declarat Laura Alexe, iubita războinicului Sorin, entru observatorulph.ro. 

Iubita lui Sorin
Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Laura: ”Sorin are un avantaj pentru că este pasionat de psihologie”

Laura crede că Sorin are toate calitățile pentru a câștiga sezonul 2 al competiției Survivor România 2021 și mizează în primul rând pe câteva atuuri pe care acesta le are față de ceilalți concnurenți.  

”Chiar dacă este o competiție la nivel sportiv, trebuie să fii și puternic din punct de vedere psihic. Sorin are un avantaj, cred eu, fiind pasionat de psihologia umană. În plus, are abilitatea de a se integra ușor într-un grup și a demonstrat asta chiar în primele episoade ale concursului”,   a mai spus Laura, conform sursei citate.

Sorin de la Survivor și iubita lui
Sorin și Laura, formeaza un cuplu de 3 ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine paraseste competitia Survivor Romania 2021? Nominalizarea facuta de Sorin a schimbat decizia publicului?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alin Salajean, din nou in hohote de plans la Survivor Romania dupa ce a auzit asta despre Diana, sotia lui in timpul competitiei:"Toata lumea stie ca eu..."

Gura păcătosului adevăr grăiește - Clotilde Armand: multe firme așteaptă acest buget/ VIDEO

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Razboinica Andreea, eliminata aseara de la „Survivor Romania”! Kanal D, in continuare lider de audienta, pe toate targeturile monitorizate, cu cel mai intens reality

Cine este Sorin Puşcaşu de la Survivor România 2021! Războinicul care a decis să-l nominalizeze pe Alin Sălăjean

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies