Sofia Vicoveanca, secretul unei căsnicii fericite. Ce trucuri a folosit artista pentru a-și ține soțul acasa

,
Sofia Vicoveanca la ”40 de intrebari cu Denise Rifai”
Sofia Vicoveanca, secretul unei casnicii fericite

Sofia Vicoveanca a dezvăluit la ce trcuri a apelat pentru a avea o căsnicie liniștită și fericită. Artista și-a iubit enorm soțul, iar pieredere lui a fost cel mai cumplit lucru care i s-a întâmplat în viață.


In articol:

Marea doamnă a muzicii populare, Sofia Vicoveanca este invitată în această seară în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre căsnicia sa, dar mai ales cum a reușit să-și țină soțul aproape când ea era plecată în turnee prin țară.

Sofia Vicoveanca, sfaturi pentru o căsnicie liniștită 

Sofia Vicoveanca a reuși să-și țină soțul mereu aproape, iar relația lor a fost bazată dintotdeauna pe respect și încredere. Artista a fost învățată de soacra ei să nu caute niciodată prin lucrurile bărbatului, astfel va menține liniștea familie.

Sofia Vicoveanca la ”40 de intrebari cu Denise Rifai”
Sofia Vicoveanca a avut o casnicie bazata pe incredere

Citeste si: Sofia Vicoveanca, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am un an și ceva de când nu mai cânt, dar nu am stat degeaba nici în perioada asta!”

Artista a dezvăluit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” care este secretul unei căsnicii reușite și cum a reușit să-și țină soțul aproape, deși ea era plecată în turnee prin țară.

Cântăreața a mărturisit că soțul ei era foarte bun la suflet și înțelegător, era în stare să dea totul ca să le fie bine celor din jur.

”Soțul meu a rămas orfan de mamă de mic, dar pentru că îl avea pe fratele imediat după el...tatăl

a găsit o parteneră, o mamă adevărată, ea având și copiii ei...se puneau la masă, tot vremuri grele, și întreba ”mamă, hai și tu”, adică nu erau porții diferite, toată lumea avea la fel, ea nu-și punea nimic...un om deosebit. Într-adevăr așa mă sfătuia, tu ai grijă să nu rabzi de foame, pentru că el acolo unde se duce nu aduce necaz, râd, povestesc, glume.”, a mărturisit Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca la ”40 de intrebari cu Denise Rifai”
Sofia Vicoveanca si-a iubit enorm sotul

Artista a mai precizat că s-a îngrijit de familia sa ca să fie totul bine, mai ales că era mai tot timpul plecată la cântări.

”Am avut grijă așa să fie bine...Eu fiind omul cărărilor când a venit și Vlad pe lume, soțul meu rămânea, dacă pruncul greșea rupea foaia și trebuia să înceapă să scrie din nou, cu mine era altceva, stăteam lângă el.”,

a mai spus artista.

Sofia Vicoveanca a mărturisit că nu a apelat la trucuri în căsnicia sa, ci s-au înțeles foarte bine, sau ascultat unul pe celălalt. Soțul o susținea foarte mult în tot cea ce făcea și nu s-a îndoit niciodată de el. Deși era plecată mai mereu prin țară la concerte, artista a avut o familie unită și și-a iubit soțul enorm.

Citeste si: Marți, 4 mai, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoare Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sofia Vicoveanca, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Am un an și ceva de când nu mai cânt, dar nu am stat degeaba nici în perioada asta!”

Un profesor de religie a făcut un copil cu o elevă de 17 ani: a fost condamnat DEFINITIV de justiție

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Marți, 4 mai, Sofia Vicoveanca, supranumită Privighetoare Bucovinei, vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23:00, la Kanal D!

Sofia Vicoveanca, reacție dură după ce s-a scris că ar avea coronavirus. De unde au pornit zvonurile?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies