Socul zilei in Romania! Alexandru Cumpanasu, luat in vizor de DNA!

Alexandru Cumpanasu, luat in vizor de DNA

Ministrul Culturii i-a oferit lui Alexandru Cumpănașu suma de un milion de lei pentru a realiza mai multe broșuri pentru fundația lui, în urmă cu un an.Alexandru Cumpanasu, luat in vizor de DNA!

Ulterior s-a descoperit faptul că acestea au fost realizate cu informații copiate de pe Wikipedia și Google.

Așadar, acum Direcția Națională de Anticorupție, le-a cerut reprezentanților Ministerului Culturii documentele necesare contractului pe care l-au încheiat cu Alexandru Cumpănașu pentru această acțiune.

Citeste si: Alexandru Cumpanasu, candidat la prezidentiale, acuzatii grave: "Va ganditi sa ma omorati, sa ma inchideti, sa dispar"

Acțiunea făcută de unchiul Alexandrei Măceșanu a fost făcută în cadrul programului pentru Centenar, respectiv trei lucrări despre Marea Unire.

Potrivit libertatea.ro, broșurile, care nu aveau mai mult de 18 pagini fiecare au fost luate cu copy-paste de pe Wikipedia și Google aproape în totalitate.

Citeste si: Secretul urias al lui Alexandru Cumpanasu! S-a departit de mama celor 3 copii ai sai

Ulterior, Alexandru Cumpănașu a susținut că broșurile erau de fapt niște cărți pe care le-a scris în decursul unei luni, iar varianta a fost susținută și de reprezentanții Ministerului Culturii. Acum, DNA a cerut acele cărți, dar și proiectul depus de asociația lui Alexandru Cumpănașu la Minister.

Alexandru Cumpanasu, luat in vizor de DNA!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate