Alexandru Cumpanasu, candidat la prezidentiale, acuzatii grave: "Va ganditi sa ma omorati, sa ma inchideti, sa dispar"

,

Alexandru Cumpanasu, candidat la prezidentiale, a facut acuzatii grave intr-un video pe Facebook, la adresa procurorilor: "Va ganditi sa ma omorati, sa ma inchideti, sa dispar"


In articol:

O sesiune video realizată pe Facebook de candidatul la prezidențiale Alexandru Cumpănașu s-a transformat într-un monolog presărat cu acuzații grave. EVZ a preluat o parte din ele:

Alexandru Cumpanasu, candidat la prezidentiale, acuzatii grave: "Va ganditi sa ma omorati, sa ma inchideti, sa dispar"

Știu că vă gândiți să mă omorâți. Când o să fiu președinte vă rad!

(Despre procurori) „Când o să fiu președinte, vă rad! Știu că astăzi, când a rămas definitivă candidatura mea, vă gândiți fie să mă omorâți, fie să mă închideți. Să dispar.”
„V-am dat nume, v-am date, v-am dat tot ce vreți, tot, ca să gășiți copiii, s-aflați adevărul. M-ați terorizat cu televiziunile, cu Parchetul, cu tot… Nenorociților!”
„Credeți că mă las? Credeți că vă las să mai faceți ce faceți acum? Nuuu! Sunt candidat la Președinție, aveți o mare problemă!”
„Băi, cinicilor! Cinicilor ce sunteți! Animale, aia sunteți! Vă meritați din plin aceste cuvinte! Voi vreți o revoluție pe bune? Chiar vreți o revoluție?”
„Fiți ai dracu’ de animale ce sunteți!”
„Știu că vor să mă omoare sau să-mi facă altceva. Știu, că de-aia am cerut protecție și pază atuncea… Dar eu cred că va fi greu până după campanie.”

USR este alternativa? Cu de-alde Cioloș? Vânduți serviciilor externe?

„Nu vreți să aflați despre USR? Eu cred că vreți! Sunt în ședință acuma, disperați. «Ce facem noi cu Cumpănașu? Ce facem noi? Crește». Bă, nu cresc eu, crește poporul. Oamenii se destupă la minte, aia-i problema. Un individ de la USR, pe numele lui Ghinea, a avut el tupeu să scrie astăzi despre mine. Este europarlamentar și este fost ministru într-un guvern tehnocrat care a furat țara asta! A distrus țara într-un an de zile!”
„Ce facem, ne dăm pe mâna multinaționalelor franco-germane? Ne dăm țara? Ia votați-i pe ăștia de la USR! Luați-i, băi, frate, duceți-vă cu ei! Eu n-o să vreau. Vă rog eu, votați-i!”
„Aaaa, am înțeles: capitaliștii români sunt răi, capitaliștii străini sunt buni.”
„Vreți cu USR-ul? Votați dracului din prima… știți că votați cu toste multinaționalele de-afară care vor să rupă tot ce este în România bun! Să nu mai avem nimic! Ne-au luat tot!”
„Și-acum vine USR-ul să ne spună nouă: «Noi suntem alternativa». Bă, băieți, cu de-alde Ghinea sunteți voi alternativa? Cu de-alde Cioloș? Vânduți serviciilor externe? Care ce vor? Vor să pună mâna pe tot ce înseamnă industrie românească!”

Eu cred că Barna o să voteze cu mine în turul 2!

„Vreți să știți cine e domnul ministru-baron Ghinea? Baronul USR-ului! Hai să vorbim despre domnul Ghinea, un individ care a îndrăznit să vorbească și el astăzi… să scoată gura despre mine. Cică el era jurnalist. Unde-ai făcut tu, mă, jurnalist? S-a apucat să facă proiecte. Mă, tu de unde-ai apărut? Eu știu de unde-am apărut, că am CV-ul, tu de unde-ai apărut?”
„Dan Barna, tu nu vei câșiga alegerile în vecii-vecilor și nu vei intra în turul 2, pentru că voi intra eu.”
„Eu cred că Barna o să voteze cu mine în turul 2. Și știți de ce? Pentru că Barna se va convinge între timp de cei care-i trag scaunul de sub picioare, adică Cioloș și acoliții lui. Neam de neamul lor n-or să ajungă la 14.000 de oameni să se uite la ei pe Facebook vreodată. Neam de neamul lor. Asta-i dovadă de încredere cum n-a avut poporul român în nimeni, niciodată.”

USR a promis și va promite țara unor multinaționale

„Cei de la USR au promis și vor promite țara unor multinaționale. Nu vor decât să împrumute țara și s-o dea la bucată tuturor celor care astăzi o doresc. Vor s-o dea unor multinaționale franțuzești, germane… Ei nu fură pentru ăștia din țară, ei fură pentru ăia de afară. Cioloș e agentul Franței.”
„Am audiat în Parlament – am audiat! -, la cererea mea, cinci miniștri USR care-și trădau țara. Au fost audiați. Am poze de-acolo de la întâlniri cu ei, de la audieri…”
„«Țara e dată la bucată de ciuma roșie, măi Cumpănaș». Bine, măi, dacă zici tu… Eu cred că este dată la bucată de ciuma roșie, galbenă și USR-istă.”
„Și eu am fost la spital, și spuneau escrocii de la USR că m-am prefăcut. Fir-ați… Tac, că nu mai pot, efectiv nu mai pot.”

Alexandru Cumpanasu, candidat la prezidentiale, acuzatii grave: "Va ganditi sa ma omorati, sa ma inchideti, sa dispar"

„Îl omorâm pe Cumpănașu fără drept de apel!”

„Am constatat în ultimele 24 de ore interesul Sistemului de a mă compromite cu orice preț. Acest efort a atins cote de neimaginat. N-ați văzut că mă critică în lipsă? N-ați văzut că mă execută fără ca eu să fiu prezent? «Îl omorâm pe Cumpănașu fără drept de apel». E! E! Hai să vedem cine pe care omoară până la urmă: eu pe ei sau ei pe mine?”
„Dacă vreodată îmi veți târî familia pe jos, eu voi târî cu voi pe jos. Țineți minte ce vă spun! Dacă vreodată voi vedea pe mama Alexandrei târâtă pe jos cum ați târât-o azi pe mama Luizei, o să târăsc cu voi pe jos! Eu și poporul ăsta o să târâm cu voi pe jos.”

„Eu cu soția mea nu câștigăm mai mult de 12-13.000 de euro pe lună, jigodiilor!”

„I-a deranjat pe unii că nu mi-am găsit cinci amante să pun pe numele lor casele? Îîîî? Ce liniștit eram eu acuma! Era așa frumos… Nu mai aveam problema asta.”
„O mai țin unii langa cu 19.000 de euro pe lună. Nu, nu e de 19.000 de euro. Eu cu soția mea nu cred că câștigăm mai mult de 10-12.000 de euro pe lună. Aia cu 19.000 de euro pe lună numai la mine – au făcut ei calculul cum au vrut ei. Adică au adunat toate veniturile – și din firme, și din alea, și din consultanță, și din… Și au făcut ei un venit anual și după aia au împărțit la numărul de luni. Păi, dacă discutăm așa, atunci haideți să nu mai discutăm despre salarii. Eu, în acest moment, nu câștig atât, în 2019, nici pe departe. Nici eu, nici soția mea nu depășim suma pe care tocmai v-am spus-o. Mai mult de 12-13.000 nu câștigăm pe lună. Deci, nu 30.000 cât spuneți voi, jigodiilor! Dar măcar noi îi câștigăm cinstit. Voi cum îi câștigați? Ăia… stăpânii voștri cum îi câștigă, ai celor care scriu aici?”
(Nervos, după ce citește un mesaj) „Cică dacă sunt cu taxele la zi. Nu că sunt cu taxele la zi, sunt cu taxele la prea-zi! Am contribuit atât de mult, c-am săturat. Pentru ce? Pentru nimic. Asta-i siguranță ce mi se oferă?”
(Iritat că un cititor îl întreabă de milionul de lei luat anul trecut de la Ministerul Culturii) „Am vorbit destul despre partea cu Ministerul Culturii, îmi pare rău. Am explicat tot ce era de explicat. Nu e nicio problemă. Am făcut foarte mult pentru țara asta.”
(Furios, după ce citește un mesaj) „Are multă gramatică doamna… Cică: «Să instighezi lumea»… «Dumneata vrei să instighezi lumea la violență». Vreau să instighez… Ei, uite că da, mă rog… Analfabeto! Vreau să instighez lumea la violență. Eu nu vreau să instighez la nimic, tu instighezi… Doamne!”

„Dacă astăzi avem scutul antirachetă de la Deveselu, mi se datorează și mie.”

„Eu nu am fost un consultant și atât. Consultanță am făcut puțină. Eu am schimbat lucruri pentru țara asta. Dacă astăzi avem scutul antirachetă de la Deveselu, mi se datorează și mie. O fi bine, o fi rău… dar am contribuit. Am negociat pentru statul român, m-am implicat… din poziția mea, care nu era una de angajat al statului român. Dacă există un drum de la Caracal la Deveselu, mi se datorează și mie. Dacă vreți să dăm lucrurile pe față… Ponta îl mințea pe ambasadorul american în fiecare zi că face drumul, ca să poată să transporte ăștia tot ce aveau de transportat, americanii, la baza de la Deveselu. Dacă nu interveneam cu relațiile pe care le aveam și le am cu americanii, până astăzi îi mințeau în continuare, Ponta îi mințea în continuare.”

Italienii și francezii vroiau să închidă laserul de la Măgurele

„Am salvat laserul de la Măgurele, care e cea mai importantă investiție în cercetare a României dintotdeauna. Șeful laserului de la Măgurele este domnul academician Zamfir, care este vicepreședintele meu. Domnul academician Zamfir este cel care mi-a cerut ajutorul atunci când au vrut italienii și FRANCEZII (urlete) să închidă laserul de la Măgurele. Da? Asta au vrut să facă italienii și francezii: să închidă laserul de la Măgurele, cu complicitatea unora de la USR. Ei, uite, m-am opus eu, s-au opus alții… Am salvat laserul de la Măgurele – eu, Alexandru Cumpănașu! Voi ce ați făcut, cei care mă criticați pe mine? Ce-a făcut Barna? Ce-a făcut Cioloș? Eu am menținut laserul de la Măgurele în viață.”
„Am ajutat la introducerea acelor camere de supraveghere în licee, pentru a nu se mai fura la Bac.”
„Am înființat linia telefonică Telverde de la Ministerul de Interne. Am înființat Direcția Generală Anticorupție la Ministerul de Interne. Am făcut foarte multe lucruri în țara asta, deși eram un copil.”

sursa: evz

 

 

Citește și:

E ziua Plusicai! Unde s-a dus fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" de ziua ei

Nascut pe 30 septembrie. Horoscop european al zilei adevarului orbitor

Nu o sa crezi: cine e fratele Biancai de la "Puterea Dragostei" si ce masina de fite conduce

Halit, la “mana” lui Nadir! Afla ce se va intampla intre cei doi rivali, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la...

Vezi online serialul "Pretul fericirii" subtitrat in limba romana - Episodul 19, Sezonul 3, luni, 28 septembrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies