SOCANT! O vulpe a intrat in dormitorul unui bebelus si l-a muscat VIDEO

,
SOCANT! O vulpe a intrat in dormitorul unui bebelus si l-a muscat VIDEO

Incredibil ce s-a putut intampla într-o suburbie a Londrei! Parintii povestesc ingroziti cum vulpea le-a intrat in casa, pana în camera copilului si l-a atacat pe bebelus.

 Mama l-a auzit plangand si a venit imediat sa vada ce se intampla. Doar asa a reusit sa isi salveze pruncul in ultima clipa de la o moarte crunta.

Femeia a lovit de mai multe ori animalul si abia atunci vulpea i-a dat drumul bebelusului si a fugit. 
Micutul a fost dus de urgenta la spital! La capatul unei interventii care a durat 3 ore, medicii au reusit sa-i puna la loc degetul retezat de vulpe.

Atacul a avut loc într-o suburbie Londrei, în Bromley, situata în sud-estul orasului. Potrivit autoritatilor, exista peste 10.000 de vulpi în Londra, iar numarul lor este intr-o continua crestere. Le poti vedea chiar si in cele mai aglomerate statii de metrou.

Grav este faptul ca vulpile au devenit extrem de agresive. Primarul Londrei, Boris Johnson, i-a asigurat pe englezi ca va face orice este posibil ca sa impiedice astfel de atacuri. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Putin face prima vizită în afara Rusiei, de când a invadat Ucraina în luna februarie

Imagini de coșmar după atacul rusesc la centrul comercial din Kremenciuc (Video)/ S-a tras cu rachete anti-navă Kh-22 de pe bombardiere strategice

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Crimeea susține că platformele petroliere ale Rusiei au fost atacate de către Ucraina

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies