SOCANT! Cum s-a napustit un VULTUR asupra unui copil intr-o rezervatie

SOCANT! Cum s-a napustit unVULTUR asupra unui copil intr-o rezervatie

Un baietel a suferit rani severe la fata dupa ce a fost atacat de un vultur in momentul in care se juca.

Pasarea, care era domesticita, s-a napustit asupra copilului care se afla in excursie cu mama lui Elysa si rudele. Cu ghearele s-a oprit in fata lui, provocandu-i rani sangeroase inclusiv la ureche pe care doctorii au fost nevoiti s-o lipeasca.

Mama lui Alfie a marturisit ca: 'A fost ingrozitor totul. Pasarea parea atat de mare cu aripile deschise si atat d eputernica incat parea ca i-a retezat capul fiului meu. Era sange peste tot si i-a ciupit bucati de piele de pe obraz si din cap. Doctorii au spus ca a avut noroc ca nu si-a pierdut vederea.

Fratele meu a tipat ca sa sperie pasarea, iar eu m-am dus intr-un suflet la Alfie. Era in soc, cu ochiul umflat si am vazut si cat de grave ra ranit la ureche. Am chemat ambulanta, iar medicii, la spital l-au anesteziat si l-au tinut peste noapte."

Alfie se afla intr-o rezervatie cand pasarea a ignorat semnalele proprietarului si s-a napustit asupra copilului. Am vazut cum stapanul se plimba prin imprejurime cu vulturul pe manusa. L-a lasat sa zboare prin parc si il chema la el. Insa pasarea a zburat in copaci de unde s-a napustit asupra lui Alfie. Proprietarul pasarii a fost arestat de catre politie.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate